Linnanmaan kampuksen vieraspysäköinti muuttuu 1.3.2020

Linnanmaan kampuksella käytössä ollut vapaa lämmittämättömien autopaikkojen käyttö vieraspysäköinnissä päättyy helmikuun lopussa. 01.03.2020 alkaen Linnanmaan kampukselle tulevien vieraiden käytössä on useampia pysäköintitapoja.

  1. Asiakkaiden/vieraiden käyttöön varatut tuntirajoitteiset asiakaspaikat. Pääsääntöisesti aikarajoitukset ovat 2 tai 4 tuntia.
  2. Mahdollisuus lunastaa Linnanmaan kampuksella oleville erikseen merkityille pysäköintipaikoille maksullinen lyhytaikaispysäköintilupa. Erikseen merkittyjä paikkoja on P1- ja P9-autopaikka-alueilla.
  3. Mahdollisuus lunastaa yliopiston hallinnassa oleville ns. kylmille autopaikoille maksullinen lyhytaikaispysäköintilupa.

Lyhytaikaispysäköinnin periaatteet ja hinnoittelu:

Lyhytaikaispysäköinti on maksullista arkipäivinä klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana. Lyhytaikaispysäköinnin hinta on 1€/h + operaattorin perimä maksu, kuitenkin maksimissaan 5€/päivä + operaattorin perimä maksu. Lyhytaikaispysäköintioikeuden varaaminen on mahdollista eParking, EasyPark tai ParkMan -järjestelmien avulla.

Operaattoreiden perimät maksut:

Parkman

eParking

EasyPark

  1. Erittäin suurissa tapahtumissa kuten esimerkiksi promootiot ja konferenssit on tilaisuuteen osallistuville mahdollista varata maksullisen lyhytaikaispysäköinnin lisäksi erillinen puomitettu alue. Suurten tapahtumien järjestäjien on hyvissä ajoin etukäteen ennen tilaisuutta otettava yhteyttä kampuspalveluihin sähköpostitse tilat@oulu.fi .

 

Kampuspalvelut

Viimeksi päivitetty: 21.2.2020