Virtual Showroomin avajaiset

Maanantai, toukokuu 25, 2020

Virtual Showroom - Grand Opening

Tervetuloa Virtual Showroomin avajaisiin 25.5.2020 Virtuaalitellukseen!

Virtual Showroom Pohjois-Pohjanmaan vähähiilisen cleantech- ja biotalousalan osaamisen esittelyyn on nyt julkaistu. Palvelu on saatavilla osoitteesta www.oulu.fi/virtualshowroom. Avajaisia vietetään maanantaina 25.5. klo 13-14 Oulun yliopiston Virtuaalitelluksessa osoitteessa www.oulu.fi/virtualtellus.

Tilaisuuden avaa BusinessOulun asiakkuuspäällikkö Olli Löytynoja ja puhujana kuullaan myös Sitran kiertotalousasiantuntija Riku Sinervoa. Tapahtumassa pääset lisäksi tutustumaan Virtual Showroom -palveluun ja kuulet esimerkkejä siihen jo liittyneiden yritysten toiminnasta.

Virtuaalisen showroomin avulla kuka tahansa voi tutustua yritysten osaamiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu on maksuton ja vähähiilisyyden teemaan liittyville yrityksille avoin. Palveluun pääsee vielä mukaan syöttämällä yrityksenne tiedot lomakkeeseen: https://www.oulu.fi/virtualshowroom-fi/node/add/showroom

Virtual Showroom on luotu Elinvoimaa ja kestävyyttä innovaatioyhteistyöllä -hankkeessa (EKI), joka on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittama. Lisätietoa EKI-hankkeesta: Projektipäällikkö Anni Huovinen (anni.huovinen@oulu.fi)

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

www.oulu.fi/virtualtellus

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 13.5.2020