Etäily jatkuu, pääsy kampuksille helpottuu

Oulun yliopisto on aiemmin linjannut, että syyslukukauden kurssit järjestetään pääsääntöisesti etänä ainakin 1. periodin loppuun eli 25.10.2020 saakka. Mikäli kurssin järjestäminen etänä on mahdotonta, se voidaan järjestää kampuksella turvallisuudesta ja etäisyyksistä huolehtien. Kampuksella läsnäoloa vaativat tentit voidaan järjestää turvallisuudesta ja etäisyyksistä huolehtien.

Tiistaista 11.8.2020 alkaen kampusten kaikki ulko-ovet ovat avoinna normaalin ns. virastoajan, arkisin kello 8.00–15.45. Muina aikoina kulku kampuksille tapahtuu 24/7-kulkukortilla. Lisätietoa kulkuoikeuden hankkimisesta.

Jokaiselta kävijältä edellytetään vastuullista ja huolellista hygieniaohjeiden noudattamista, mm. käsienpesua sekä 1–2 metrin turvaväliä toisiin ihmisiin. Oireisena tulo kampukselle ei ole sallittua.

Väitöstilaisuuksia voidaan järjestää yliopiston tiloissa turvallisuudesta huolehtien.

Exam-tenttitiloihin sekä Linnanmaalla että Kontinkankaalla on järjestetty pääsy tenttiaikoina. Opiskelija saa kulkuohjeet tenttitilaan tentti-ilmoittautumisen yhteydessä. Virka-aikana opiskelija pääsee tenttimään ilman 24/7-kulkukorttia.

Seuraa kirjaston viestintää:

Kirjaston aukioloajat

Kirjaston palvelut koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Telluksen ovet ovat auki ns. virastoaikaan ja muina aikoina käynti tapahtuu kulkukortilla.

Seuraa Telluksen viestintää

Yliopiston ohjeet koronavirustilanteessa