Falling Walls Lab Oulu logo

Falling Walls Lab Oulu - tapahtuma siirtyy

Torstai, lokakuu 1, 2020

Falling Walls Lab Oulu kutsuu tutkijat ja ammattilaiset esittelemään parhaimmat ideansa!

Huom. Tapahtuma siirtyy. Uusi tapahtumapäivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Tutkijat, opiskelijat, yrittäjät ja ammattilaiset voivat nyt hakea mukaan esittelemään työtään kansainvälisen Falling Walls -säätiön järjestämään tapahtumaan 1.10 Oulussa. Kolmen minuutin esitykset hakemuksineen tulee toimittaa 17.9 mennessä. Hakemuksia toivotaan kaikilta aloilta!

Falling Walls Labin ideana on kehittää keskustelua eri alojen tutkijoiden ja ammattilaisten välillä ja tuoda tutkimustulokset kansainväliseen valokeilaan. Osallistujan on vastattava omalla tutkimuksellaan ja/tai ideallaan kysymykseen:

Mitkä seinät kaatuvat seuraavaksi? (Esim. Tyypin 1 diabeteksen seinän kaataminen, Köyhyyden seinien kaataminen)

Paikallisen tapahtuman parhaat osallistujat pääsevät mukaan etänä järjestettävään finaaliin 8.11.2020, joka järjestetään Berliinissä ja saavat lipun samana aikana järjestettävään Falling Walls -konferenssiin. Sadasta finalistista kolme parasta saavat rahapalkinnon ja mahdollisuuden esittää ideansa arvovaltaisen akatemia- ja yritysmaailmasta koostuvan tuomariston edessä Falling Walls -konferenssissa.

Falling Walls Lab Oulu järjestetään 1.10 klo 12 alkaen hybriditapahtumana (mikäli koronatilanne sallii) Telluksessa. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen https://falling-walls.com/lab/apply/oulu/ 17.9.2020 mennessä. Tapahtuman järjestää Oulun yliopisto.

Lisätietoa toiminnasta englanniksi osoitteessa www.falling-walls.com/lab

Oulussa tuomaristona ovat:
Arto Maaninen, vararehtori, Oulun yliopisto
Paula Rossi, dekaani, humanistinen tiedekunta
Juha Ala-Mursula, johtaja, BusinessOulu
Peppi Karppinen, dekaani,  biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta
Marjo Kolehmainen, toimitusjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät

Yhteyshenkilö:
Simo Kekäläinen
simo.kekalainen(at)oulu.fi

About the Falling Walls Foundation:
The Falling Walls Foundation is a non-profit organisation that fosters the discussion on research and innovation and promotes the latest scientific findings among a broad audience from all parts of society. It organises the Falling Walls Conference, an annual global gathering of forward-thinking individuals from over 75 countries. Each year on 9 November, 20 of the world’s leading scientists present their current breakthrough research in 15 minutes each. The Falling Walls Foundation is supported by the German Ministry for Education and Research, the Robert Bosch Foundation, the Helmholtz Association and numerous other acclaimed academic institutions, foundations, and companies.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti