Tuloksia ja keskustelua SOTE-lähipalvelulogistiikasta ja vähähiilisyydestä

Keskiviikko, syyskuu 23, 2020

SOLOGS-hankkeen loppuseminaari järjestettiin keskiviikkona 23.9 klo 13:00-16:00.

Tilaisuus toteutettiin Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella LeaF -tilassa koronaohjeistukset huomioiden, ja seminaariin oli mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Ohjelmassa oli projektin tulosten esittelyjä, tulosten hyödyntäjien puheenvuoroja ja yleisökeskustelua hankkeen teemoista. Kohderyhmänä oli hankkeessa mukana olevien organisaatioiden (kunnat, kuntayhtymät, sairaanhoitopiiri ja muut sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat) lisäksi maakuntien SOTE-ratkaisuista kiinnostuneet tahot Pohjois-Pohjanmaalla ja Suomessa muuallakin.

Tilaisuus oli maksuton ja avoin kaikille.

Kiitos kaikille osallistujille, puhujille ja kommentoijille antoisasta keskustelussa tilaisuudessa!

Seminaarin videotallenne on katsottavissa tästä linkistä.

klo 13:00 Tervetulosanat

Tilaisuuden avaus

Muuttuva terveydenhuollon hankinta ja materiaalilogistiikka. (Juha Putkonen, hankintapäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri)

Vähähiilisyys terveydenhuollon materiaalilogistiikassa (Timo Pohjosenperä, tutkijatohtori, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu.) Kommenttipuheenvuoro: Jouni Piri, hankintapäällikkö, Oulunkaaren kuntayhtymä. Yleisökeskustelu)

Tauko

SOTE-palveluverkon saavutettavuus Pohjois-Pohjanmaalla (Ossi Kotavaara, tutkimusjohtaja, Kerttu Saalasti Instituutti). Kommenttipuheenvuoro: Johanna Patanen, kuntayhtymän johtaja, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio. Yleisökeskustelu.

Liikkuvat palveluratkaisut ja jalkautuvat palvelut hiilidioksidipäästöjen näkökulmasta (KTM Miira Peltomaa, Timo Pohjosenperä ja Ossi Kotavaara. Kommenttipuheenvuoro, yleisökeskustelu)

Yhteenveto. (Jari Juga, hankkeen vastuullinen johtaja, professori, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu)

klo 16:00 Tilaisuuden päätös

Lisätietoja: