Vapaita paikkoja päiväkoti Lastussa kampuksella

Vapaita paikkoja päiväkoti Lastussa kampuksella

Linnanmaalla kasvatustieteiden tiedekunnan yhteydessä sijaitsevassa avoimessa päiväkoti Lastussa on vapaita paikkoja lapsiryhmissä ja perheryhmässä. Toiminta palvelee hyvin myös perheellisiä opiskelijoita.

Lastussa toimii neljä 2–5-vuotiaille tarkoitettua lapsiryhmää. Ryhmät kokoontuvat 2–3 kertaa viikossa kolmen tunnin ajan.

Lastussa on myös perheryhmä, johon lapset osallistuvat huoltajansa kanssa. Henkilöstöön kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja avustaja.

Lastun uusissa valoisissa tiloissa hyödynnetään teknologiaa kasvun ja oppimisen tukena. Lastun sijainti kampuksen ytimessä tarjoaa lapselle mahdollisuuden leikkiä ja oppia vertaisryhmässä varhaiskasvatuksen ammattilaisten ja alan opiskelijoiden ohjauksessa. Ulkoleikkiympäristö ja ympäröivä luonto mahdollistavat monipuolisen varhaiskasvatusympäristön.

Lastu on Oulun kaupungin päiväkotiverkostoon kuuluva päiväkoti. Kansainvälisestikin ainutlaatuisessa toimintamallissa päiväkotitoiminnan lisäksi Lastu tarjoaa monipuolisen ympäristön lapsuuden tutkimukselle ja harjoitteluympäristön alan opiskelijoille.

Lisätietoa: https://www.ouka.fi/oulu/sampolan-paivakoti/avoin-varhaiskasvatus-sampola

Hae varhaiskasvatuspaikkaa helposti netissä: https://www.ouka.fi/ph-asiointi

Viimeksi päivitetty: 11.9.2020