Festival of Cultures 2020

Maanantai, marraskuu 16, 2020 - Perjantai, marraskuu 20, 2020

Festival of Cultures järjestetään taas 16.–20. marraskuuta! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään lähes täysin netissä. Festareilla on kuitenkin tuttuun tapaan työpajoja, esityksiä ja mahtava tunnelma. Online-toteutuksessa on sekin mojova puoli, että näin tapahtumaan voi osallistua mistä päin maailmaa vain ja festareista saadaan entistä kansainvälisemmät.

Tänä vuonna tapahtumalla on teema: matkustaminen. Emme tiedä, milloin matkustaminen on taas mahdollista ja monilla on kova ikävä tien päälle, joten haluamme helpottaa reissukaipuuta ja toisaalta antaa inspiraatiota tuleviin reissuihin. Tapahtumassa eri kulttuureista tulevat ihmiset kertovat itse kotialueensa parhaat paikat ja olennaisimmat tiedot, joten tiedossa on hyvin autenttisia reissuvinkkejä.

Merkkaa tapahtuma jo kalenteriin. Julkaisemme täällä myöhemmin ohjelman ja linkin itse tapahtumaan.

Sillä välin, käy täällä kurkkaamassa kuvia viime kerroilta ja lue lisää tapahtuman verkkosivuilta.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Haluatko osallistua tapahtumaan edustamalla omaa kulttuuriasi? Myös suomalaisia kaivataan mukaan joka vuosi. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake. Kaikki tapahtuman järjestämiseen osallistuneet palkitaan! Tänä vuonna osallistumisesta saa lisäksi yhden opintopisteen. Voit kysyä lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen festivalofcultures(at)oulu.fi. 

 

Festival of Cultures After Movie 2018

 

Festival of Cultures After Movie 2017

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 12.10.2020