Hae opiskelijaksi Oulun yliopistoon

Jatkuva muutos avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia kaikilla aloilla. Joustava yliopistokoulutus antaa sinulle mukautumiskykyä muuttuvan maailman luomiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi monitieteinen yliopisto mahdollistaa opintojen yhdistelyn eri tieteenaloilta, mikä vahvistaa osaamisesi monipuolisuutta.

Oulun yliopistossa tehty korkeatasoinen tutkimus on muuttanut maailmaa. Joka päivä 2,6 miljardia ihmistä käyttää Oulussa kehitettyä teknologiaa. Tutustu, millä tavoin sinä voit muuttaa maailmaa Oulun yliopistossa.

Tiedettä arktisella asenteella

Oulun yliopisto sijaitsee ihmiskunnan uuden kasvusuunnan, arktisen alueen äärellä. Pohjoisen vaativat olosuhteet ovat aina kannustaneet ihmisiä kekseliäisyyteen. Moni maailmaa muuttanut keksintö on täältä lähtöisin. Oulun yliopistossa tehdään tiedettä arktisella asenteella.

Millä tavoin haluat muuttaa maailmaa?
Oulun yliopistossa ratkaistaan globaaleja haasteita. Myös sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteiseen tulevaisuuteemme valitsemallasi alalla.

Ilmastonmuutos ja kestävä kehitys

Puhtaan veden riittävyys, uusiutuva energia ja luonnonvarojen kestävä käyttö ovat tärkeitä teemoja ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Terveys ja hyvinvointi

Terveyden ja hyvinvoinnin merkitys korostuu ihmisten eliniänodotteen pidentyessä. Oulun yliopistossa edistetään elinikäistä terveyttä vahvan tutkimustiedon avulla.

Ihminen ja muuttuva maailma

Yhteiskuntaa ravistelevat muutokset vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Muutosten vaikutusten tunnistaminen auttaa ennustamaan niiden vaikutuksia.

Tekoäly ja digitalisaatio

Tekoälyn ja digitalisaation vaikutukset näkyvät kaikkialla. Uuden teknologian pyrkimyksenä on tehdä ihmisten elämästä vaivattomampaa.
Koulutusta eri tarpeisiin
Lukuisat kotimaiset ja kansainväliset tutkinto-ohjelmat sekä monipuolinen avoimen yliopiston tarjonta takaavat, että voit opiskella haluamallasi tavalla.
Milloin ja miten voi hakea?
Kandidaatti- ja maisteriohjelmiin haetaan yhteishaussa. Jos haluat vaihtaa toiseen tutkinto-ohjelmaan, tutustu siirtohakuun.
12.5.2016

Yhteishaku