Hae opiskelijaksi Oulun yliopistoon

Jatkuva muutos avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia kaikilla aloilla. Joustava yliopistokoulutus antaa sinulle mukautumiskykyä muuttuvan maailman luomiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi monitieteinen yliopisto mahdollistaa opintojen yhdistelyn eri tieteenaloilta, mikä vahvistaa osaamisesi monipuolisuutta.

Oulun yliopistossa tehty korkeatasoinen tutkimus on muuttanut maailmaa. Joka päivä 2,6 miljardia ihmistä käyttää Oulussa kehitettyä teknologiaa. Tutustu, millä tavoin sinä voit muuttaa maailmaa Oulun yliopistossa.

Millä tavoin haluat muuttaa maailmaa?
Oulun yliopistossa ratkaistaan globaaleja haasteita. Myös sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteiseen tulevaisuuteemme valitsemallasi alalla.

Jos pärjäät täällä, pärjäät missä vaan

Oulu ei ehkä ole New York, mutta täältä voi tulla kovempaa porukkaa. Näillä leveysasteilla tarvitaan tietynlaista asennetta. Meillä sekä tieteen tekeminen että opiskelijaelämä hoidetaan tinkimättömällä pohjoisen tyylillä. Ja sitä joko rakastaa tai sitten oppii rakastamaan.

Hae tutkinto-opiskelijaksi
Lukuisat kotimaiset ja kansainväliset tutkinto-ohjelmat sekä tohtoriohjelmat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia luoda menestyksekkäitä työuria muuttuvilla työmarkkinoilla.
Aloita yliopisto-opinnot tai täydennä osaamistasi
Monipuolinen jatkuvan oppimisen tarjonta takaa, että voit opiskella haluamallasi tavalla. Koulutus- ja kurssikokonaisuuksia on tarjolla ympäri vuoden.
Milloin ja miten voi hakea?
Kandidaatti- ja maisteriohjelmiin haetaan yhteishaussa. Jos haluat vaihtaa toiseen tutkinto-ohjelmaan, tutustu siirtohakuun.
12.5.2016

Yhteishaku

8.11.2016

Siirtohaku

Milloin saan tietää valinnoista?

Keväällä 2021 kaikki todistusvalintojen tulokset julkaistaan viimeistään 31. toukokuuta. Muut valinnat tehdään 9. heinäkuuta mennessä. Varasijalta voi kuitenkin tulla hyväksytyksi vielä myöhemmin heinäkuun aikana. Englanninkielisten hakukohteiden valinnat valmistuvat jo aiemmin.

Katso lisätiedot