Kuka on alumni?

Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon (kandidaatti, maisteri, diplomi-insinööri, arkkitehti, lisensiaatti, tohtori, erikoislääkäri) sekä MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Olipa valmistumisestasi kulunut kuinka kauan aikaa tahansa olet yhtä lailla alumnimme ja tärkeä osa yliopistoyhteisöä. Oulun yliopiston alumneja on jo lähes 60 000. Alumnikunta vahvistuu joka vuosi yli tuhannella uudella maisterialumnilla ja reilusti yli sadalla tohtorialumnilla. Kaikki alumnit ovat lämpimästi tervetulleita alumniverkostoon, jonka kautta pidämme yhteyttä alumneihin. Oulun yliopisto haluaa kehittää alumnitoimintaa, joka luo lämminhenkistä ilmapiiria koko yliopistoon. Tervetuloa mukaan!

Alumnit ovat tärkeä osa Oulun yliopiston 60-vuotiasta tarinaa ja keräsimme juhlavuonna 2019 alumniemme parhaita muistoja opiskeluvuosistaan. Kiitämme kaikkia alumneja, jotka ovat halunneet jakaa oman muistonsa muiden kanssa! Lue meille lähetettyjä muistoja

Tapahtumia - tervetuloa!