Tervetuloa opiskelemaan Oulun yliopistoon!

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa monitieteiseen akateemiseen yhteisöömme!

Lukuvuoden 2019-2020 opinnot käynnistyvät pääsääntöisesti ma 2.9. alkavalla ja 6.9. saakka kestävällä orientaatioviikolla. Tutustu tarkempaan tutkinto-ohjelmakohtaiseen opintojen alkamisaikatauluun ja orientaatioviikon ohjelmaan, jotka löydät tiedekuntasi uudelle opiskelijalle -sivulta.

Alla olevalta uuden opiskelijan muistilistalta löydät asiat, jotka on hyvä hoitaa ennen opintojen alkamista.

• vastaanota opiskelupaikka Oma Opintopolku -palvelussa
  • ilmoittaudu yliopistoon
  • maksa ylioppilaskunnan jäsenmaksu ilmoittautumisen yhteydessä
  • tilaa opiskelijakortti
  • hae asuntoa
  • hae opintotukea
  • tee muuttoilmoitus
  • aktivoi yliopiston käyttäjätunnus verkkopalveluihin sekä o365 -sähköposti (tunnuksen voi aktivoida 1.8. alkaen)
  • selvitä milloin tutkinto-ohjelmasi opinnot alkavat
  • lataa itsellesi Tuudo -mobiiliapplikaatio. Oulun yliopistossa on käytössä Tuudo, joka tukee opintojen ja opiskelijan arjen hallintaa.
  • Seuraa Uudelle opiskelijalle -sivua ja Uusille opiskelijoille -viestintäkanavaa Tuudossa.

Hyödyllistä tietoa opintojen aloittamiseen löydät myös Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) sivuilta.

N.B.! If you are an exchange student or master's degree student in an international degree programme, see the New Students-website.

Hyödyllistä tietoa opintojen aloittamiseen löydät myös Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) sivuilta.

N.B.! If you are an exchange student or master's degree student in an international degree programme, see the New Students-website.

Lukuvuoden 2018-19 avajaistapahtumat

Oulun yliopiston 60. lukuvuoden avajaistapahtumia vietetään syyskuun ensimmäisellä ja toisella viikolla alkaen 3.9.2018.

Ota yhteyttä

Tiedekunnan koulutuksen lähipalvelutiimit vastavat kaikissa koulutusalojensa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Lähipalvelujen yhteystiedot löydät Koulutuksen lähipalvelut -verkkosivulta.

Kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä osoitteeseen study(at)oulu.fi.