University of Oulu, 2016

Opintosuoritusote

Sähköinen virallinen opintosuoritusote

Opiskelijana saat tilattua itsellesi WebOodiin virallisen opintosuoritusotteen. WebOodiin tilattu ote on Oulun yliopiston virallinen sähköinen opintosuoritusote, jonka voit halutessasi tulostaa.

WebOodissa on aiemmin pystynyt tilaamaan itselleen epävirallisen suoritusotteen ja viralliset suoritusotteet on noudettu opiskelijakeskuksesta.

Vain mikäli tulostettava virallinen opintosuoritusote ei loppuvastaanottajalle ole kelvollinen, koulutuksen lähipalvelut tulostaa opintosuoritusotteen, johon tulee käsinkirjoitettu allekirjoitus ja yliopiston pyöreä sinettileima.

Myös avoimen yliopiston opiskelijat voivat tilata ja tulostaa opintosuoritusotteen WebOodista niin kauan kuin heillä on opinto-oikeus voimassa. Mikäli avoimen yliopiston opinto-oikeuus ei ole enää voimassa, opiskelija voi tilata virallisen opintosuoritusotteen avoimen yliopiston verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

Viimeksi päivitetty: 15.10.2018