Verkostokilpailun jaettu voitto Ouluun

Oulun yrittäjyyskasvatusverkosto jakoi voiton Hämeenlinnan lyseon lukion kanssa valtakunnallisessa Verraton verkosto 2014 -kilpailussa. Voitokkaita verkostoja kiitettiin yrittäjyyskasvatuksen ja työelämäyhteistyön luontevasta liittämisestä oppilaitoksen toimintaan. Ne erottuivat muista myös toiminnan monipuolisuuden ja kattavuuden perusteella.

Oulun yrittäjyyskasvatusverkosto koostuu lukuisista Oulun seudulla toimivista oppilaitoksista, yrittäjä- ja opiskelijajärjestöistä ja muista organisaatioista. Oulun yliopistosta aktiivisesti mukana ovat opettajankoulutus kasvatustieteiden tiedekunnasta ja korkeakoulujen yrittäjyyskeskus Business Kitchen.

Verkostokilpailun järjesti toista kertaa valtakunnallinen YVI-hanke, joka edistää yrittäjyyskasvatusta erityisesti opettajankoulutuksessa.. Kilpailu ratkaistiin toukokuun puolivälissä ja palkinnot jaettiin Euroopan yrittäjyyden päivänä Turussa 4.6.

Viimeksi päivitetty: 10.6.2014