Oulun yliopistolle 150 000 euron lahjoitus

Oululainen sijoitusyhtiö Partnera Oy on lahjoittanut Oulun yliopiston varainhankintakampanjaan 150 000 euroa. Valtion vastinrahoituksen kanssa lahjoitus nousee kaikkiaan 600 000 euroon.

Partnera Oy (entinen Oulun ICT, entinen Oulun Puhelin) kohdentaa lahjoituksensa Oulun yliopiston kauppakorkeakoululle.

Partnera Oy kohdentaa lahjoituksensa Oulun yliopiston kauppakorkeakoululle. Lahjoituksen luovutti 28.8. va. toimitusjohtaja Sami Mäentausta (vas.) ja sen vastaanottivat rehtori Jouko Niinimäki ja OYKKK:n dekaani Petri Sahlström.

”Olemme omassa toiminnassamme seuranneet suurta joukkoa pohjoissuomalaisia yrityksiä. Täällä on kansainvälisen huipputason teknologista osaamista, joka tuottaa hienoja ideoita ja innovaatioita. Usein näitä ei osata muuttaa kaupallisiksi menestyksiksi. Tähän pulmaan toivomme yliopiston tuovan ratkaisuja ja sitä työtä haluamme omalta osaltamme tukea”, perustelee Partnera Oy:n va. toimitusjohtaja Sami Mäentausta.

Oulun yliopiston rehtori Jouko Niinimäki luonnehtii lahjoitusta hienoksi panostukseksi yliopiston varainhankintakampanjaan.

”Lahjoitus on myös erityisen ajankohtainen, sillä vuosi 2015 on Oulun yliopistossa yrittäjyyden teemavuosi. Haluamme tuoda yrittäjyyttä esille realistisena ja houkuttelevana uravaihtoehtona”, Niinimäki sanoo.

Yrittäjyyden ja innovaatioiden tukeminen tulee näkymään entistä enemmän Oulun yliopiston opetustarjonnassa, tutkimuksessa sekä palveluina liikeidean tai tuotteen kehittämisessä.

Oulun yliopiston Tule kasvamaan kanssamme -varainhankintakampanjaan voi tutustua ja osallistua muun muassa yliopiston verkkosivujen kautta osoitteessa www.oulu.fi/varainhankinta.

www.partnera.fi

Lue lisää yhteistyöstä Potkua yritysten kehittämiseen.

Viimeksi päivitetty: 28.8.2015