Oulun yliopiston alumneista kunniatohtoreita Semmelweis-yliopistoon

Oulun yliopiston kudosteknologian professori György Kálmán Sándor ja Freiburgin yliopiston professori Leena Bruckner-Tuderman ovat saaneet kunniatohtorin arvon Semmelweis-yliopistossa Unkarissa 13.11.

György Sándor väitteli hammaslääketieteen tohtoriksi Oulun yliopistossa 2003. Dosentiksi Oulun yliopistoon hänet nimitettiin 2004. Kudosteknologian professoriksi hän sai nimityksen ajalle 1.1.2014–31.12.2018.

Leena Bruckner-Tuderman toimii ihotautien professorina Albert‐Ludwigs -yliopistossa Freiburgissa Saksassa. Hän opiskeli Oulun yliopistossa lääkäriksi ja väitteli 1976 lääketieteellisestä kemiasta (sittemmin lääketieteellinen biokemia ja molekyylibiologia).

Leena Bruckner-Tuderman ja György Kálmán Sándor saivat kunniatohtorin arvon Semmelweis-yliopistossa Budapestissä 13. marraskuuta.

Viestintäpalvelut

Viimeksi päivitetty: 24.11.2015