Ministeri Grahn-Laasonen yrittäjyyskasvatuksen superpäivään

Yrittäjyyskasvatuksen teemapäivä kokoaa Oulun yliopistoon 22.2. satoja opetusalan ammattilaisia ja opiskelijoita ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Yritä ja Onnistu! -päivään sisältyy yläkoulujen ja toisen asteen opiskelijoiden Pohjanmaan Nuori Yrittäjyys -messut, semifinaali ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatuksen strategian julkistaminen. Tapahtumassa on mukana opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Valtakunnallinen Uskalla yrittää -kilpailu on osa 9. luokalla ja toisella asteella käytettävää yrittäjyyskasvatuksen Vuosi yrittäjänä -konseptia. Nuoret ovat perustaneet lukuvuoden ajaksi oman yrityksen ja käyvät läpi sen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Oulun Nuori Yrittäjyys -messuilla nuorten yritykset myyvät mm. käsintehtyjä keppihevosia rakkaudella, saunatuotteita, koruja, laadukasta pihanhoitopalvelua sekä tuotesarjan englannin kielen opiskeluun.

Nuori Yrittäjyys -messutapahtuma pidetään maanantaina 22.2. klo 12–16 TellUs Innovation Arenalla. Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatusstrategian julkistus tapahtuu klo 13–15 salissa L2.

Nuori Yrittäjyys

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatus