Tellus Innovation Arena

Tellus on innostava, jokaiselle avoin tila Linnanmaan kampuksen sydämessä, jonne kaikki ovat tervetulleita. Telluksesta löytyy opiskelu- sekä työskentelytilojen lisäksi tiloja myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen, ja tilat ovat vapaasti jokaisen varattavissa ja käytettävissä. Telluksessa me haluamme edistää opiskelijoiden työelämäyhteistyötä, kannustaa verkostoitumiseen sekä monialaisuuteen ja tarjota mahdollisuuksia omien taitojen kehittämiseen esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja tukipalveluiden muodossa. Lisätietoja saat verkkosivuiltamme tai Telluksen Service Pointilta arkipäivisin klo 9-16!

Viimeksi päivitetty: 4.11.2016