Yliopisto muistaa lahjoittajiaan lahjoittajaseinällä

Oulun yliopiston kesällä 2017 päättynyt varainhankintakampanja tuotti yli 21 miljoonaa euroa tutkimuksen ja koulutuksen tueksi. Lahjoitusvarojen ansiosta on voitu tehdä merkittäviä panostuksia tutkimuksen fokusalueisiin ja käynnistää useita avainrekrytointeja. University of the Arcticin tutkimusjohtaja, professori Jeffrey Welker on yksi tutkijoista, joiden rekrytoinnin lahjoitusvarat ovat mahdollistaneet.

Yliopistoa on vuodesta 2008 lähtien tukenut laaja joukko alumneja, opiskelijoita, henkilökuntaa, yrityksiä ja säätiöitä sekä muita yliopiston ystäviä. Yliopisto haluaa kiittää lämpimästi jokaista lahjoittajaansa tuesta tieteelle. Uusi lahjoittajaseinä, joka koostuu 159 erikorkuisesta puulaatasta ja digitaalisesta näytöstä, on pystytetty Linnanmaan kampuksen keskusaulaan ja siinä huomioidaan kaikki yli 2400 yliopistolle lahjoittanutta. 

Yliopiston varainhankinta jatkuu. Haluamme tarjota jokaiselle yliopiston ystävälle sopivan tavan tukea tiedettä. Lue lisää lahjoittamisen mahdollisuuksista http://www.oulu.fi/yliopisto/lahjoita

Viimeksi päivitetty: 19.2.2018