Uudet tilat piristävät Linnanmaan kampusta

Cafe & Juicebar ja PSOAS Lounge tuovat uutta väriä Linnanmaalle.

Linnanmaan kampuksen keskusaulassa avautuu keskiviikkona 4.4. uusi mehu-, kahvi- ja smoothie-ravintola, Cafe & Juicebar. Ravintoloitsijana toimii Juvenes-Yhtiöt.

Kioskityyppinen Cafe & Juicebar saa istumapaikkoja molemmille puolilleen sekä käytävän varrelle. Kesällä tarjoilut voi nauttia myös ulkona sisäänkäynnin yhteyteen sijoitettavilla asiakaspaikoilla. 

”Valikoimassa on smoothieita eri makuyhdistelmillä ja myös esimerkiksi vitamiini- ja proteiinilisillä”, kertoo Juvenes-Yhtiöiden kampus-ja tapahtumapäällikkö Katja Holm.

Normaalien kahvilatuotteiden ja kahvien lisäksi valikoimaan tulee viinejä ja cocktaileja sekä mocktaileja eli alkoholittomia juomasekoituksia. Cafe & Juicebarista on saatavilla myös irtokarkkeja.

Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS) suunnittelee Linnanmaan kampuksen eteläpäätyyn palvelupistettä ja kaikille avointa oleskelutilaa, joka kulkee tällä hetkellä nimellä PSOAS Lounge. Juvenes Printin ja UniSalonin väliselle alueelle sijoittuva tila avautuu syyslukukauden alussa.

Keskusteluja on käyty myös kahvilan avaamisesta samaan yhteyteen.

”Hankkeen tilasuunnittelu on jo melko pitkällä. Kahvilan toteutuminen varmistuu, kun rakentamisen kustannukset ovat tiedossa”, sanoo PSOASin Service Manager Jari Simonen.

Viimeksi päivitetty: 28.3.2018