University of Oulu, 2016

Kilometrikisa opiskelijoille ja henkilökunnalle 2018

Lähde mukaan kilometrikisaan 1.5.–22.9.2018!

Lähde mukaan kilometrikisaan 1.5.–22.9.2018! Kyseessä on valtakunnallinen joukkueiden välinen leikkimielinen pyöräilykilpailu, jolla pyritään kannustamaan ja innostamaan ihmisiä pyöräilemään. Tämän lisäksi Oulun yliopiston Green Office -tiimi haluaa palkita eniten kilometrejä kerryttäneen ja siten isoimman ympäristöteon tehneen joukkueen (suhteutetaan joukkueen jäsenmäärään) hyvinvointiviikon yhteydessä (viikolla 41). Voit myös osallistua Instagram-kilpailuun jakamalla kuvia pyöräilymatkasi varrelta #UniOuluBikes. Instagram-kilpailun säännöt ovat tämän uutisen liitteenä.

Kisaan voi osallistua esim. yksikkö/labra/tutkimusryhmä/opiskelukilta tai mikä tahansa muu työporukka/opiskeluporukka. Houkuttele työkaverisi/opiskelukaverisi mukaan kisaan! Joukkueeseen voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan.

Rekisteröidy ja luo tunnus kilometrien lisäämiseen www.kilometrikisa.fi

Luotuasi tunnuksen voit:

• liittyä joukkueeseen
  • perustaa oman joukkueen
  • kirjata kilometrejäsi kisan aikana
  • lähettää viestejä joukkueen sivulle
  • seurata joukkuekavereiden kilometrisaldoja
  • asettaa itsellesi nimimerkin

Osallistu yliopiston joukkueiden väliseen kilpailuun ja ilmoita joukkueesi nimi Oulun yliopiston liikuntasuunnittelija Markku Saarelalle (markku.saarela (at) oulu.fi) viimeistään 18.5.2018.

Viimeksi päivitetty: 12.4.2018