Liikuntatiedote 3/2018

Liikuntatiedotteessa infoa mm. vapun ja helatorstain ohjelmasta ja kesäliikuntaohjelmasta.

LIIKUNNAN HARJOITUSSALIVUOROT  lv. 2018-19

Harjoitussalivuorot killoille, työporukoille ja muille ryhmille lukuvuodeksi 2018-19 (3.9.-12.5.) tulee hakea viim. pe 25.5. liikuntasuunnittelija Markku Saarelalta sähköpostilla: markku.saarela@oulu.fi 

Hakemuksessa tulee ilmetä:

  1. ryhmän nimi ja yhdyshenkilö yhteystietoineen
  2. harjoiteltava liikuntalaji
  3. arvioitu harrastajien lukumäärä, miehet/naiset
  4. toivottu harjoituspaikka (Linnanmaa/kaupunki)
  5. toivottu harjoituspäivä ja kellonaika

Näille vuoroille pääsee mukaan Sporttipassilla (48 euroa/lukuvuosi, 28 euroa/syksy, 31 euroa/kevät). Vuoroista tiedotetaan yhdyshenkilöille loppukesästä.

 

VAPUN JA HELATORSTAIN LIIKUNTAVUOROT

Vappuaattona ma 30.4. OKKL:n omat liikuntavuorot on pääosin peruttu, mutta Soten jumpat klo 18-20 pidetään normaalisti. Vappupäivänä ti 1.5. kaikki liikuntavuorot on peruttu. Helatorstaina 10.5. muut liikuntavuorot on peruttu, mutta Soten jumpat klo 19-21 pidetään normaalisti.

 

HARJOITUSTEN  PÄÄTTYMINEN KEVÄTKAUDELLA

Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) liikuntaohjelman mukaiset harjoitukset ja salivuorot päättyvät kevätkauden osalta pääosin su 13.5. Kaupungin koulusalien harjoitusvuorojen päättyminen vaihtelee kouluittain ja asiasta on parhaiten infoa kouluilla.

 

KILOMETRIKISA

Kyseessä on valtakunnallinen joukkueiden välinen leikkimielinen pyöräilykilpailu, jolla pyritään kannustamaan ja innostamaan ihmisiä pyöräilemään.
Kilometrikisa 2018 käydään välillä 1.5.-22.9. ja se on avoinna sekä opiskelijoille että henkilökunnalle.
Kisassa on mahdollista kirjata polkupyörällä poljettuja kilometrejä ja/tai minuutteja.

Nyt myös OKKL on mukana tapahtumassa, katso tarkemmin: http://www.oulunkorkeakoululiikunta.fi/fi

 

HAASTA ITSESI –LIIKUNTATAPAHTUMA

Tässä maksuttomassa ja kevätkauden viimeisessä tapahtumassa voit testata kestävyytesi COOPER –juoksutestissä tai UKK –kävelytestissä tai lihaskuntotesteissä. Seuraava testitapahtuma on Raatin kentällä pe 4.5.  Katso asiasta tarkemmin: http://www.haastaitsesi.fi/

 

KESÄLIIKUNTAOHJELMA 2018

Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) kesäohjelma on ajalle 14.5.-31.8.2018.  Mukaan pääset lv. 2017-18 tai kevään 2018 Sporttipassilla.

Voit ostaa kesän Sporttipassin (15 euroa) älypuhelimeen yliopiston verkkokaupasta 3.5. alkaen. https://shop.oulu.fi/. Tarvittaessa voit lunastaa Sporttipassin (tarran) kesäksi 7.5. alkaen (käteisellä tai pankkikortilla) OYY:n  toimistosta Linnanmaalta tai LTK:n virastomestareilta maksukuittia vastaan. (Tilinumeron saat virastomestareilta.)

Kesäpassilla voit myös tutustua kevätkauden viimeisen viikon vakio-ohjelmaan ajalla 7.-13.5.

Kesäohjelmassa lajeina on mm. jumppia, tennistä, kuntosaliharjoittelua, jalkapalloa, uintia, golfia, melontaa, hierontapalveluja, mailapelejä, jousiammuntaa, vesilautailua (wakeboarding), SUP-lautailua, fatbike-pyöräilyä, kiipeilyä, kuntonyrkkeilyä ja laskuvarjohyppyjä. Kesäohjelma perustuu yhteistyökumppaneiden kanssa sovittuihin huomattaviin alennuksiin heidän tarjonnassaan. Kesäohjelmasta on tarkemmin tietoa Oulun korkeakoululiikunnan nettisivuilla ma 7.5. alkaen:

/www.oulunkorkeakoululiikunta.fi/

 

OULURASTIT

Täältä tarvittava tieto suosituista Oulurasteista: http://oulurastit.info/

 

JALKAPALLOVUOROT KESÄLLÄ

Oulun korkeakoululiikunnan jalkapallovuorot Norssin alakoulun (Yliopistokatu 48) tekonurmella (kenttä 2A) 15.5.-20.9. ja mukaan pääset Sporttipassilla.

tiistaisin  klo 20.15-21.30

keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 (henk.kunta)

torstaisin klo 20.15-21.30

Viimeksi päivitetty: 27.4.2018