Kontinkankaan kampuksen tenttiakvaario avautuu 5.6.2018

Kontinkankaan tenttiakvaario Dentopolis Examinarium avataan opiskelijoiden käyttöön 5.6.2018!

Kontinkankaan tenttiakvaario Dentopolis Examinarium avataan 5.6.2018 opiskelijoiden käyttöön ja varauksia akvaarioon on mahdollista tehdä 5.6.2018 alkaen. Tenttitila Dentopolis Examinarium (H1090) sijaitsee
Dentopolis-rakennuksessa osoitteessa Aapistie 3. Akvaariossa on 16 paikka, joista yksi esteetön. Sekä Kontinkankaan kampuksella sijaitseva tenttiakvaario Dentopolis Examinarium että Linnanmaan kampuksen tenttiakvaario Examinarium (26 paikkaa, joista 2 esteetöntä) ovat avoinna arkisin klo 8-21 ja lauantaisin 8-17.  HUOM. Paperille vastattavia tenttejä järjestetään kuitenkin ainoastaan Linnanmaan tenttiakvaariossa Examinariumissa maanantaisin.

Huomaattehan tehdessänne varausta tenttiin Exam-järjestelmässä tarkistaa huolella tentin tiedot, jotta varaus tulee varmasti oikealle tentille. Muistattehan myös tutustua akvaariotenttien sääntöihin ennen tenttiin menoa. Lisätietoa osoitteessa http://www.oulu.fi/yliopisto/opiskelu/akvaariotentit

Viimeksi päivitetty: 4.6.2018