Maaseudun Uusi Aika Gradukilpailu 2018

Maaseudun uusi aika -yhdistys palkitsee lukuvuonna 2017-2018 suomalaisessa yliopistossa hyväksytyn ansiokkaan maaseutuaiheisen pro gradu -tutkielman. Maineen ja kunnian lisäksi tekijälle myönnetään 300 euron arvoinen stipendi.

Tutkielmien arvioinnissa kiinnitetään huomiota opiskelijan tutkimustaitoihin sekä luovuuteen ja innovatiivisuuteen tutkimusta koskevissa ratkaisuissa. Lisäksi arvioidaan aiheen merkittävyyttä maaseutututkimuksen ja/tai maaseudun kehittämisen kannalta.

Gradu voi olla suomen-, ruotsin- tai englanninkielinen.

Ehdotukset tulee jättää perjantaihin 29.6.2018 mennessä ja ne tulee osoittaa Maaseudun uusi aika -yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan sähköpostiosoitteeseen pj(at)mua.fi.

Ehdotuksen voi tehdä gradun ohjaaja tai tekijä itse. Ehdotuksesta tulee ilmetä seuraavat tiedot:

- tutkielman tekijän nimi

- tutkielman nimi

- yliopisto, tiedekunta ja oppiaine, johon tutkielma on hyväksytty

- tutkielman hyväksymispäivämäärä ja arvosana

- ehdotuksen tekijän lyhyt perustelu tutkielman valitsemiseksi

- tiivistelmä ja tutkielma kokonaisuutena liitteenä tai tiedostolinkkinä

Viimeksi päivitetty: 7.6.2018