Kevään 2018 opetusperiodien opintojaksopalautteen antaja palkittiin

Kevään 2018 opetusperiodit 3-4 ovat päättyneet ja opiskelijoilla oli 31.5.2018 asti mahdollisuus antaa palautettaan kaikista opintojaksoista, joille opiskelija oli ko opetusperiodien aikana osallistunut.

Antamalla palautetta, opiskelija voi vaikuttaa. Opintojaksopalautetta käsitellään kaikilla yliopiston tasoilla lähtien tutkinto-ohjelmatoimikunnasta aina koulutusneuvostoon.

Tänä keväänä kaikki, jotka antoivat palautetta kevään 3- ja 4 periodin välisenä aikana olivat mukana iPad’in arvonnassa.

Arvonnassa iPadin voitti lääketieteen tutkinto-ohjelman opiskelija Akseli Ylönen.

Onnea voittajalle!

Viimeksi päivitetty: 10.1.2019