HuTK-KTK-OyKKK ja LuTK-TKK koulutuksen lähipalvelutiimit muuttavat

HuTK-KTK-OyKKK ja LuTK-TKK koulutuksen lähipalvelutiimit muuttavat yhteisiin tiloihin ja palvelevat ti 26.6. lähtien uudessa paikassa entisen opiskelijakeskuksen tiloissa Opintokadulla. Tilat löytyvät kampuskartan kohdasta Koulutuksen lähipalvelupiste KE1020.

Aukioloajat: Palvelupisteen palvelutiskit ovat avoinna 26.6. – 13.7.2018 klo 10-14. Palvelutiskit ovat suljettuina 16. – 27.7.2018. HUOM: palvelutiskit ovat suljettuina muuton vuoksi ma 25.6.

Palvelut ja niiden sijainti:

• opintoasiansihteerien tarjoamat opintoasioiden palvelut opiskelijoille löytyvät palvelutiskeiltä tilasta KE1020, jonne on sisäänkäynti Opintokadulta
  • koulutussuunnittelijoiden työhuoneet löytyvät palvelupisteen 1. ja 2. kerroksesta. Opintokadulla ja tiloissa on tarkemmat opasteet. Palvelut:
    • opiskelijoiden palvelut kuten yleinen opintoneuvonta sekä neuvonta kotimaan harjoittelussa, ulkomaan harjoittelussa ja vaihto-opiskeluun liittyvissä asioissa

Kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa koulutuksen lähipalvelutiimin henkilökuntaan voi olla yhteydessä seuraavien asiointiosoitteiden kautta:

• HuTK-KTK-OyKKK koulutuksen lähipalvelutiimi
    • Humanistinen tiedekunta: study.humanities(at)oulu.fi
    • Kasvatustieteiden tiedekunta: study.education(at)oulu.fi
    • Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu: study.business(at)oulu.fi
  • LuTK-TKK koulutuksen lähipalvelutiimi
    • Luonnontieteellinen tiedekunta: study.science(at)oulu.fi
    • Teknillinen tiedekunta: study.technology(at)oulu.fi