Yrittäjän päivän BizBus

Keskiviikko, syyskuu 5, 2018

Oulun yliopiston BizBus yhdistää yliopiston, keskustan ja yrittäjät 5. syyskuuta.

Oulun yliopisto järjestää yrittäjän päivän kunniaksi bussikuljetuksen yliopiston ja Oulun keskustan välille ja viihdyttää matkustajia haastattelemalla menestyneitä suomalaisia yrittäjiä. Bussissa erilaisista taustoista ponnistavat yrittäjät kertovat yllättäviä ja inspiroivia tarinoita siitä, kuinka he päätyivät nykyiseen tilanteeseensa. Bussikuljetus on ilmainen ja kaikille avoin.

Puhujina bussissa ovat Hjallis HarkimoJaakko Alasaarela ZEFistä, Johanna Riihijärvi Liikusta, Jonna Muurinen Kuulusta sekä Antti Niittyviita Prove Expertiseltä. Bussikyydin jälkeen kaikki kiinnostuneet voivat jatkaa keskusteluita puhujien kanssa Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla kahvin äärellä.

Kaksikerroksinen BizBus liikennöi yliopiston ja keskustan väliä 5.9. klo 12 - 16. Kyydin isäntänä toimii Simo Kekäläinen. Yrittäjien tarinoiden lisäksi bussissa saat näppärästi tietoa Oulun yliopiston yrittäjyystoiminnasta sekä siitä, kuinka voit rakentaa itsellesi juuri omannäköisesi tulevaisuuden. Hyödynnä yrittäjän päivänä tavallista opettavaisempi kyyti tai vietä vaikka koko iltapäivä bussimme kyydissä.

Yksi kierros yliopistolta keskustaan ja takaisin kestää noin 45 minuuttia ja bussi pysähtyy vain yliopistolla ja keskustassa. Yhtä puhujaa haastatellaan aina kokonaisen kierroksen verran, joten haastattelun jälkeen päädyt aina kätevästi takaisin yliopistolle jatkamaan keskusteluita yrittäjän kanssa. Bussin pysähdyspaikat ovat yliopiston pääoven edessä oleva bussipysäkki ja keskustassa Toripakan pysäkki.

Bussin ohjelma:

12:00–12:45 Hjallis Harkimo - Avaimet menestykseen (FIN & ENG)

12:45–13:30 Jaakko Alasaarela, ZEF - Sinä Pystyt!  (FIN)

13:30–14:15 Johanna Riihijärvi, Liikku – The Entrepreneur Within (ENG)

14:15–15:00 Jonna Muurinen, Kuulu - Tuo oma osaamisesi rohkeasti esille! (FIN)

15:00–15:45 Antti Niittyviita, Prove Expertise - Survive and Thrive (ENG)

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti