Löydä oma alasi Abipäivillä 6.-7.11.2019

Keskiviikko, marraskuu 6, 2019 - Torstai, marraskuu 7, 2019

Tervetuloa tutustumaan Oulun yliopistoon Abipäivillä keskiviikkona 6.11.2019 klo 9.00-15.00 tai torstaina 7.11.2019 klo 9.00-15.00. Ohjelma on sama molempina päivinä.

Abipäivät on suunnattu kaikille lukiossa tai ammattiopistossa opiskeleville sekä heidän opinto-ohjaajilleen.

Olemme koonneet Väylän varrelle kaikki tärkeät asiat valintasi tueksi. Pääset tapaamaan eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja saat heiltä ensikäden tietoa tarjoamastamme opiskelukokemuksesta. Voit tutustua Oulun yliopiston monitieteiseen koulutustarjontaan: kevään 2020 yhteishaun hakukohteisiin sekä avoimen yliopiston kurssivalikoimaan.

Abipäivillä pääset kysymään myös erinomaisesta opiskelija-asumisesta Oulussa, sillä mukana on jälleen Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS). Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on myös mukana tapahtumassa esittelypisteellä. Abipäiviltä on myös bussikuljetuksia Oamkin Avoimet ovet -tapahtumaan.

Lisätietoja tapahtumasta saat oikealla olevasta linkistä.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti