Esittele maailman pelastava ideasi raadille, voita kehittämisrahaa ja asiantuntijatukea!

Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumissa 24. elokuuta "Maailman pelastava ideakilpailu" -nimellä kulkevassa kilpailussa kisataan parhaasta ideasta ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumissa 24. elokuuta "Maailman pelastava ideakilpailu" -nimellä kulkevassa kilpailussa kisataan parhaasta ideasta ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Sinulla on kolme minuuttia aikaa vakuuttaa asiantunteva tuomaristo ideasi toimivuudesta. Idea voi olla uusi toimintatapa, niksi, keksintö, jne. Kilpailuun voi siis osallistua ideoilla, jotka toimivat ilmastonmuutosta vastaan, niissä on uusi oivallus, ne ovat toteuttamiskelpoisia ja niillä on vaikutusta.

Osallistuja voi olla yhteisö, yhdistys tai vaikka koululuokka, yksittäinen ideavelho, kaveriporukka tai mikä ettei yrityskin. Uudenlainen ideakilpailu etsii käytännön ratkaisuja ja ruohonjuuritason toimintaa. Kisaan ilmoittaudutaan mukaan 16. elokuuta mennessä nettilomakkeella. Rotuaarin lavalle pääsee 8 esiraadin valikoimaa toteuttamiskelpoisinta ideaa. Finalisteille ilmoitetaan paikasta 17.8. mennessä. Raadissa on ideoinnin, bisneksen ja ratkaisujen ammattilaisia: kulttuuripersoona ja BusinessOulun luovien alojen asiantuntija Petri Sirviö, yhteisön ja liiketoiminnan kehittäjä Niina Karvinen Business Kitcheniltä sekä Oulun kaupungin ilmastoasiantuntija Maarit Talvitie. Maailman pelastavan ideakilpailun juontaa Simo Kekäläinen.

Kilpailun palkinnot:

1. 1000€
2. 300€
3. 100€

Voittajalle on tarjolla myös asiantuntijatukea idean jatkokehitykseen.

Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun juhlaviikot järjestävät 24. elokuuta kello 15–18 Oulussa Ilmastonmuutos ja maailmanrauha -symposiumin. Ilmakitaransoiton MM-finaalia edeltävä symposiumi sekoittaa kulttuuria, tiedettä ja päätöksentekoa tuomalla Rotuaarin aukiolle mielenkiintoisia keskustelijoita, ideakisan, jolla pelastetaan maailma, sekä kansalaistorin. Tapahtumassa etsitään keinoja ratkaista maailmanrauhaa syvimmin uhkaava ongelma, ilmastonmuutos. Aiheesta on jo valtavasti tietoa - tämä tapahtuma haluaa tuoda mukaan myös iloa, toivoa ja tunnetta.

Yhteistyössä mm. Oulun Energia, Oulun Innovaatioallianssi ja Sitra. Ilmoittaudu mukaan kilpailuun nettilomakkeella: www.bit.ly/maailmanpelastava.

Lisätietoa kilpailusta: Minna Ollila, minna.ollila@oamk.fi, p. 040 482 5122
Lisätietoa symposiumista: tuottaja Lasse Lehto, lasse@oulunjuhlaviikot.fi, p. 040 594 3436

www.oulunjuhlaviikot.fi/etusivu/tapahtuma/ilmastonmuutos-ja-maailmanrauha-symposium/

Viimeksi päivitetty: 14.8.2018