City of Oulu Internationalisation -apurahahaku

Oulun yliopisto julistaa haettavaksi City of Oulu internationalisation scholarships -apurahat. Apurahojen hakuaika päättyy 15.9.2018 klo 23.59 johon mennessä hakemus vaadittuine liitteineen tulee olla jätettynä osoitteeseen study@oulu.fi.

Samanaikaisesti on haettavissa kolme eri apurahaa:

1. kv-maisteriohjelmaopiskelijoille suunnattu elinkustannusapuraha. Hakijan tulee olla aloittanut opinnot v.2017 ja hänen tulee olla suorittanut ensimmäisenä opiskeluvuonna hyväksytysti vähintään 55op. Haettavia apurahoja on 7kpl, á 4000e.
2. kv-maisteriohjelmaopiskelijoille suunnattu harjoitteluapuraha, harjoittelupaikan tulee olla Oulussa ja harjoittelun ajankohta v.2018 aikana. Harjoittelusta tulee hyväksilukea opiskelijan opintoihin vähintään 5op. Apurahoja 10kpl á 1000e.
3. Kandidaatin- tai maisterintutkintoa suorittaville opiskelijoille suunnattu apuraha lyhyisiin ulkomaan vaihtojaksoihin (max. 3kk), vaihdon ajankohta v.2018 aikana. Vaihdosta tulee hyväksilukea opiskelijan opintoihin vähintään 5op. Apurahoja 10kpl á 100

Tarkemmat hakuohjeet sekä hakemuslomake löytyy täältä.

Samanaikaisesti on haettavissa kolme eri apurahaa:

2. kv-maisteriohjelmaopiskelijoille suunnattu harjoitteluapuraha, harjoittelupaikan tulee olla Oulussa ja harjoittelun ajankohta v.2018 aikana. Harjoittelusta tulee hyväksilukea opiskelijan opintoihin vähintään 5op. Haettavia apurahoja on 10kpl, á 1000e.
3. Kandidaatin- tai maisterintutkintoa suorittaville opiskelijoille suunnattu apuraha lyhyisiin ulkomaan vaihto- tai harjoittelujaksoihin (max. 3kk), ulkomaanjakson ajankohta v.2018 aikana. Ulkomaanjaksosta tulee hyväksilukea opiskelijan opintoihin vähintään 5op. Haettavia apurahoja on 10kpl, á 1000e.

Tarkemmat hakuohjeet sekä hakemuslomake löytyy täältä.

Viimeksi päivitetty: 21.8.2018