University of Oulu, 2019

City of Oulu Internationalisation -apurahahaku

City of Oulu internationalisation scholarship apurahahaku on tarkoitettu Oulun yliopiston opiskelijoille

Hakuaika on loppunut.

Samanaikaisesti oli haettavissa kolme eri apurahaa:

1. kv-maisteriohjelmaopiskelijoille suunnattu elinkustannusapuraha. Hakijan tulee olla aloittanut opinnot v. 2018 ja hänen tulee olla suorittanut ensimmäisenä tutkinnon opintovuotena hyväksytysti vähintään 55op. Haettavia apurahoja on 25 kpl, á 4000e.

2. Kandidaatin- tai maisterintutkintoa suorittaville opiskelijoille suunnattu apuraha lyhyisiin ulkomaan vaihtojaksoihin (alle 3kk), vaihdon ajankohta v. 2019 aikana. Vaihdosta tulee hyväksilukea opiskelijan opintoihin vähintään 5op. Apurahoja 13 kpl á 1000e.

3. Kv-maisteriohjelmaopiskelijoille suunnattu harjoitteluapuraha, harjoittelupaikan tulee olla Oulussa ja harjoittelun ajankohta v.2019 aikana. Harjoittelusta tulee hyväksilukea opiskelijan opintoihin vähintään 5op. Apurahoja 30 kpl á 1000e.

Hakuaika on loppunut.

Samanaikaisesti oli haettavissa kolme eri apurahaa:

1. kv-maisteriohjelmaopiskelijoille suunnattu elinkustannusapuraha. Hakijan tulee olla aloittanut opinnot v. 2018 ja hänen tulee olla suorittanut ensimmäisenä tutkinnon opiskeluvuonna hyväksytysti vähintään 55op. Haettavia apurahoja on 25 kpl, á 4000e.

Viimeksi päivitetty: 19.9.2019