Uravalmennusta ja vertaisryhmiä korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille

Maksuttomia uravalmennuslinjoja, vertaisryhmätoimintaa ym. korkeakoulutetuille työnhakijoille sekä opintojensa loppusuoralla oleville korkeakouluopiskelijoille tarjolla Urasammossa. Hae mukaan!

Urasampo-hanke tarjoaa maksuttomia kausitapahtumia, uravalmennuslinjoja sekä vertaisryhmätoimintaa korkeakoulutetuille työnhakijoille sekä opintojensa loppusuoralla oleville korkeakouluopiskelijoille. Ilmoittautuminen syksyn ensimmäisiin tilaisuuksiin on nyt käynnissä hankkeen verkkosivuilla osoitteessa www.urasampo.fi

SYYSKAUDEN 2018 AVAJAISET – VOITTAVA VUOROVAIKUTUS TYÖNHAKUTILANTEISSA
Keskiviikkona 5.9. klo 8.15–16.00, Vanhan Paloaseman Ullakko, Oulu.
Avajaisten teemana ovat vuorovaikutustaidot sekä niiden konkreettinen hyödyntäminen erilaisissa työnhaun kohtaamisissa: piilotyöpaikkojen selvittely, ennalta tuntemattomien työnantajien lähestyminen, esittäytymistilanteet, työhakemukset ja työhaastattelut. Avajaisvieraana ja teemapäivän kouluttajana työyhteisö- ja uravalmentaja Jari Saarenpää, Luontaiset Taipumukset™.

CV-VALOKUVAUS
Torstaina 6.9. klo 12.00–16.00, Insinööriliiton toimisto, Oulu
Tule ammattikuvaajan kuvattavaksi - saat edustavan kuvan itsestäsi CV:täsi tai vaikkapa LinkedIn-profiiliasi varten. Valokuvaajana Jarmo Ollila, Studio Ollila

VASTAVALMISTUNEIDEN URAVALMENNUSLINJA
14.9.–3.10.2018, Vanha Paloasema, Oulu.
Valmennuslinjat sisältävät 6 koulutuspäivää (1-3 päivää / vko). Kouluttajina toimivat työnhaun ja urasuunnittelun eri osa-alueiden kovatasoiset asiantuntijat. Valmennuslinja sisältää seuraavat koulutukset:

• Oma potentiaali ja uratavoitteet / Anna-Kaisa Rautio, Kaasa Coaching
  • LinkedIn työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä / Tom Laine, HC Services
  • Vastavalmistuneen vakuuttava CV ja hakemus / Jaana Lauri, Koreko
  • Piilotyöpaikat-teemapäivä / Jaana Lauri, Koreko
  • Piilotyöpaikat netissä / Tom Laine, HC Services
  • Video-CV ja videonkäyttö työnhaussa / Jaana Lauri, Koreko
  • Valmistautuminen haastatteluun / Anna-Kaisa Rautio, Kaasa Coaching
  • Haastatteluprässi / Hanna Kela ja Venla Vuorjoki, Urasampo

URANOSTAJAT-VERTAISRYHMÄTOIMINTA
Uranostajat on tarkoitettu korkeakoulutetuille henkilöille, jotka haluavat

• Tsemppiä, vertaistukea ja uusia näkökulmia työnhakuun ja hyvinvointiin
  • Syventää itsetuntemusta, omia työnhakutaitoja ja ryhmätyötaitoja aktiivisessa prosessissa
  • Kirkastaa omaa uratavoitetta ja tunnistaa osaamisen keihäänkärjet

Oulussa kokoontuvien ryhmien teemoina ovat osaaminen, uudet näkökulmat omalle uralle, hyvinvointi sekä proaktiiviset työnhakutaidot. Seuraavat ryhmät käynnistyvät 29. elokuuta, 27. syyskuuta ja 16. lokakuuta. Elokuussa starttaavaan ryhmään on vielä muutama paikka vapaana!

WEBINAARIT
Lokakuussa järjestämme kuusi asiantuntijawebinaaria, joiden aiheina ovat Työnhakukunto ja itsensä johtaminen, Vakuuttava CV kohta kohdalta, Löydä ja tule löydetyksi netissä, Haastatteluun johtava työhakemus, Verkostoituminen ja piilotyöpaikat sekä Vastavalmistuneena työmarkkinoilla.

Lisätiedot, ilmoittautuminen tilaisuuksiin ja valmennuslinjalle sekä haku uranostajat-ryhmiin osoitteessa www.urasampo.fi

Löydät Urasammon myös LinkedInistä, Facebookista ja Instagramista, joissa tiedotamme tulevista tapahtumistamme ja muista ajankohtaisista asioista.

Tervetuloa mukaan!

t. Urasammon väki

Urasampo on Pohjois-Suomen korkeakoulutettujen ja valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllisyyttä edistävä ESR-hanke. Hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PPOTTY ry. Urasampoa rahoittavat ELY:n lisäksi kahdeksan akavalaista ammattiliittoa (TEK, IL, OAJ, AE, Ekonomit, TRAL, MMA ja YKA), Oulun ja Lapin yliopistot sekä kaikki pohjoissuomalaiset ammattikorkeakoulut (Oamk, Lapin amk, Kamk ja Centria). Hankkeella on myös yhteensä yhdeksän kunta- ja kaupunkirahoittajaa, merkittävimpänä näistä Oulun kaupunki. Urasampo toimii vuodet 2018 - 2020.

Viimeksi päivitetty: 7.9.2018