Pelastussuunnitelmat nyt sähköisinä

Oulun yliopiston pelastussuunnitelmat on nyt julkaistu sähköisenä verkossa, ja niihin on linkki myös Notiosta, Turvallisuus ja työsuojelu -sivulta. Pelastussuunnitelmiin on myös suora linkki.

Omat suunnitelmansa on laadittu Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksille, Oulun normaalikoululle, Kajaanin yliopistokeskukselle, Oulangan tutkimusasemalle sekä Sodankylän geofysiikan observatoriolle ja Lapin ilmatieteelliselle tutkimuskeskukselle. Suunnitelmat on käännetty pääosin englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

Suunnitelmat päivittyvät jatkuvasti. Palautetta esimerkiksi toimimattomista paloilmoitinkelloista ja rakennustyömaiden vaikutuksesta saatiin touko- ja elokuun poistumisharjoituksissa Oulun kampuksilla. Moni ei myöskään tiennyt, että sähköisesti lukitun oven saa vapautettua painamalla vihreän laatikon avauspainiketta oven vieressä (kuva).

Humanistiselle tiedekunnalle on laadittu uusi pelastussuunnitelma uusiin tiloihin, ja se on koulutetaan henkilökunnalle 15.10.

Henkilökunnan ja opiskelijoiden on suositeltavaa tutustua pelastussuunnitelmiin. Niistä kannattaa tarkistaa ainakin oman työpisteen lähin poistumistie, alkusammutusvälineiden sijainti ja oma kokoontumispaikka.

Suora linkki pelastussuunnitelmiin

Lisätietoja: Pertti Hoskio, puh. 0294 484172, pertti.hoskio (at) oulu.fi