Vanhan KTK:n alueen remontti alkaa – ulko-ovia ja pysäköintialueita pois käytöstä

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy toteuttaa porrastetusti Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampukselle siirtyvien toimintojen muutoshankkeen vuosina 2018-2020. Vanhan biologian laitoksen, vanhan HuTK:n alueen ja huoltokeskuksen rakennustyöt ovat käynnistyneet aiemmin vuonna 2018. Rakennustyöt aloitetaan seuraavaksi vanhalla KTK:n alueella 2.1.2019 alkaen. Rakennustyöt edistyvät tavoiteaikataulun mukaisesti, ja uuden ravintolasalin rakentaminen eläinmuseon vanhalle paikalle alkaa keväällä 2019.

OAMK:n työmaa-alue kampuksen pohjoispäädyssä aidataan 16.12.2018 alkaen. Työmaa-alueen auto- ja pyöräpaikat poistuvat käytöstä rakennustöiden ajaksi. Autot ja pyörät voi pysäköidä kampusalueen muille käytössä oleville pysäköintialueille. Kampuksen pohjoispäädyn ulko-ovet poistuvat käytöstä 16.12.2018 alkaen. Pegasus-kirjaston läheiset ulko-ovet pysyvät käytössä. Virransillan läpikulku ulkokautta itä-länsisuunnassa on edelleen kielletty.

Liite 3 Sisäalueiden kulkurajoitukset.jpg

Viimeksi päivitetty: 17.12.2018