Eduskuntavaalien yliopistotentti: Jos ei tiedettä olisi?

Maanantai, maaliskuu 18, 2019

Eduskuntavaalit pidetään sunnuntaina 14.4. Tervetuloa vaalipaneeliin, jossa aiheina ovat yliopistolle tärkeät teemat – tiede, tutkimus ja koulutus. Paneeli järjestetään maanantaina 18.3.2019 klo 13–15 Saalastinsalissa Linnanmaalla (Pentti Kaiteran katu 1). Kahvitarjoilu alkaen klo 12.30. 

Tilaisuutta voi seurata myös suorana lähetyksenä verkossa osoitteessa https://www.oulu.fi/vimma/vaalipaneeli

Vaalipanelistit:
Jaana Isohätälä (vihr.)
Olli Kohonen (vas.)
Vaili Jämsä-Uusitalo (sin.)
Ulla Parviainen (kesk.)
Mari-Leena Talvitie (kok.)
Tytti Tuppurainen (sd.)
Ville Vähämäki (ps.)

Paneelin juontavat Anni Hyypiö ja Ville Koivuniemi.

Tieteellä ja sivistyksellä on vahva merkitys hyvin toimivan yhteiskunnan peruspilareina. Riittävä resursointi sekä tiede- ja sivistysmyönteinen ilmapiiri saavat yhteiskunnan pilarit kantamaan myös tulevaisuudessa. Poliittiset päättäjät voivat teoillaan ja puheillaan vaikuttaa sekä resursseihin että ilmapiiriin. 

Tätä tärkeää viestiä ovat yhteistyössä viemässä Suomen sivistyksen toimijat laajalla rintamalla. Eduskuntavaalitentin järjestävät Oulun yliopisto, Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Professoriliitto, Sivistystyönantajat, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI, Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta, Tieteellisten seurain valtuuskunta ja Tieteentekijöiden liitto. 

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!
 
Vastaavat tieteeseen ja sivistykseen keskittyvät vaalikeskustelut järjestetään kevään aikana myös Turussa ja Tampereella.

#tiedevaalit 
#joseitiedettä

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti

Saalastinsali, Linnanmaan kampus

Tapahtuman osoite

Pentti Kaiteran katu 1, Oulu

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 15.3.2019