Eduskuntavaalien yliopistotentti 18.3.: Jos ei tiedettä olisi?

Tieteellä ja sivistyksellä on vahva merkitys hyvin toimivan yhteiskunnan peruspilareina. Riittävä resursointi sekä tiede- ja sivistysmyönteinen ilmapiiri saavat yhteiskunnan pilarit kantamaan myös tulevaisuudessa. Poliittiset päättäjät voivat teoillaan ja puheillaan vaikuttaa sekä resursseihin että ilmapiiriin. Tätä tärkeää viestiä ovat yhteistyössä viemässä Suomen sivistyksen toimijat laajalla rintamalla.

Eduskuntavaalit pidetään sunnuntaina 14.4. Tervetuloa vaalipaneeliin, jossa aiheina ovat yliopistolle tärkeät teemat – tiede, tutkimus ja koulutus. Paneeli järjestetään maanantaina 18.3.2019 klo 13–15 Saalastinsalissa Linnanmaalla (Pentti Kaiteran katu 1). Kahvitarjoilu alkaen klo 12.30. 

Vaalipanelistit:
Jaana Isohätälä (vihr.)
Olli Kohonen (vas.)
Vaili Jämsä-Uusitalo (sin.)
Ulla Parviainen (kesk.)
Mari-Leena Talvitie (kok.)
Tytti Tuppurainen (sd.)
Ville Vähämäki (ps.)

Paneelin juontavat Anni Hyypiö ja Ville Koivuniemi.

Eduskuntavaalitentin järjestävät Oulun yliopisto, Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Professoriliitto, Sivistystyönantajat, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI, Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta, Tieteellisten seurain valtuuskunta ja Tieteentekijöiden liitto. 
 
Vastaavat tieteeseen ja sivistykseen keskittyvät vaalikeskustelut järjestetään kevään aikana myös Turussa ja Tampereella.

#tiedevaalit 
#joseitiedettä

Viimeksi päivitetty: 15.3.2019