Alumnijuhla 2019

Maanantai, toukokuu 13, 2019

Vuoden 2019 Alumnijuhla järjestetään 13.5. Saalastinsalissa klo 12.15-14. Alumnijuhla on yliopistoyhteisön ja yliopiston ystävien yhteinen juhla. Alumnijuhlassa nimetään Oulun yliopiston Vuoden Alumni ja Vuoden Opiskelija. Vuoden Alumni pitää alumnijuhlassa esitelmän, jossa hän käsittelee uraansa ja alaansa.

Alumnijuhlassa kukitetaan myös riemutohtorit, 50 vuotta aiemmin väitelleet, ja muistetaan yliopistoyhteisössä ansioituneita henkilöitä. Alumnijuhla päättyy kakkukahveihin.

Vuonna 2019 vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Oulun Yliopistoseura ry:n perustamisesta. Yliopistoseuralla on ollut keskeinen rooli yliopiston saamisessa Ouluun ja myöhemmin sen aseman vahvistamisessa. Alumnijuhlan yhteydessä julkistetaan Yliopistoseuran 100-vuotishistoriateos.

Alumnijuhla on kaikille avoin tilaisuus. Tiedeyhteisön jäsenet, opiskelijat ja henkilökunta sekä Oulun yliopiston alumnit ja yliopiston ystävät ovat lämpimästi tervetulleita juhlaan.

Alumnijuhlan järjestävät yhdessä Oulun yliopisto ja Oulun Yliopistoseura ry.

Ilmoittautumiset juhlaan:

Alumnijuhlan ohjelma

Musiikkiesitys

Tilaisuuden avaus

Oulun Yliopistoseuran 100-vuotishostoriteoksen julkistaminen

Vuoden Alumnin 2019 nimeäminen

Alumnipäivän esitelmä

Musiikkiesitys

Vuoden Opiskelijan nimeäminen

Oulun yliopiston rehtorin tervehdys ja huomionosoitukset

Maakuntalaulu

Kahvitarjoilu