University of Oulu, 2016

Vierailut lukiolaisille ja koululaisille

Varaa kampusvierailu ryhmällesi!

Ryhmille tarjoamme mahdollisuuden tutustua yliopistoon ja tieteenaloihin tarkemmin. Varaathan tällöin esittelyajan ennakkoon. Voit valita kahdesta erilaisesta vierailutyypistä ryhmällesi sopivan.

Kampusesittelyssä monialaisen opiskelijatiimimme opiskelija kertoo yleisesti Oulun yliopiston koulusaloista, Oulusta opiskelukaupunkina sekä esittelee valintasi mukaan joko Linnanmaan tai Kontinkankaan kampusta.

Koulutusalakohtaisessa esittelyssä valitsemasi koulutusalan opiskelija kertoo tarkemmin alakohtaisista tutkinto-ohjelmista, alan opiskelusta ja uramahdollisuuksista. Koulutusalakohtaiset esittelyt pidetään pääosin Linnanmaalla, missä suurin osa tiedekunnista sijaitsee, mutta lääketieteellisten ja biokemian alojen esittelyt pidetään Kontinkankaan kampuksella, jossa lääketieteellinen tiedekunta sekä biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta sekä yliopistosairaala sijaitsevat.

Oulun yliopistossa on tutkinto-ohjelmia seitsemällä koulutusalalla: Humanistististen ja yhteiskuntatieteellisten, Kauppatieteellisen, Kasvatustieteellisten, Luonnontieteellisten, Lääketieteellisten, Tekniikan sekä Tietojenkäsittelyn ja tietotekniikan koulutusaloilla. Kullakin koulutusalalla voi olla useampia tutkinto-ohjelmia. Tutustu alakohtaiseen koulutustarjontaamme ja varaa esittelyaika kampukselle tai Oulukaverit koulullesi tällä lomakkeella. Kysy lisää: kouluyhteistyo@oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 1.8.2019