Lukuvuosi alkaa akateemisin juhlallisuuksin

Lukuvuoden 2019–2020 avajaistapahtumat syyskuun alussa herättävät yliopiston kampukset kesäisestä hiljaisuudesta. Avajaisten pääjuhla on 2.9.

Avajaisten pääjuhla pidetään maanantaina 2.9. klo 15.15 Linnanmaalla. Paikkana on tällä kertaa ravintola Napa keskusaulassa. Pääjuhla on avoin koko yliopistoyhteisölle, sekä henkilökunnalle että opiskelijoille. Ilmoittaudu viimeistään 21. elokuuta.

Uudet opiskelijat viettävät orientaatioviikkoa 2.–6.9.2019. Uusille opiskelijoille järjestetään Self-Hack perjantaina 6.9. klo 8–16.

Vulcanalia, Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) perinteinen lukuvuoden avajaistapahtuma koko Oulun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle järjestetään 25. kerran keskiviikkona 11.9. Vulcanalia-päivään kuuluu päivällä järjestömessut klo 10–14 Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella ja Vulcanalia Festival -konserttitapahtuma samana päivänä Oulun Club Teatrialla.

Viimeksi päivitetty: 14.8.2019