Opiskelijayhteistyö

Oulun yliopiston työelämäpalvelut on apunasi, kun haluat tehdä yhteistyötä Oulun yliopiston opiskelijoiden kanssa ja hyödyntää korkeatasoista osaamista ja ajankohtaista tietämystä omiin tarpeisiisi. Voit pestata harjoittelijan, teettää opiskelijatyönä opinnäytteen tai projektin, tavata opiskelijoita tapahtumissa ja vierailuluennoilla tai ilmoittaa avoimesta työpaikasta. Opiskelijayhteistyön mahdollisuuksia on lukuisia, ja niitä voi myös kehittää räätälöiden yhteistyötä juuri sinun tarpeisiisi ottamalla yhteyttä Oulun yliopiston työelämäpalveluihin.

 

Pestaa harjoittelija

Yliopistoharjoittelulla tarkoitetaan opiskelijan opintoihin kytkeytyvää työskentelyä, jossa opiskelija soveltaa oppimiaan asioita käytäntöön sekä lisää työelämäosaamistaan. Harjoittelu kestää yleensä 2–3 kuukautta. Harjoittelupaikkailmoituksen voi jättää yliopistojen yhteisen Aarresaari-verkoston Valojobs-portaalin kautta, jolloin paikan voi kohdentaa suoraan Oulun yliopistolle ja tietylle koulutusalalle.

Ilmoita harjoittelupaikasta
Lue lisää harjoittelusta

 

Teetä projektityö, opinnäyte, gradu tai diplomityö

Erilaiset case-projektit sekä harjoitus- ja opinnäytetyöt kuten gradut ja diplomityöt ovat myös hyvä tapa hyödyntää yliopisto-opiskelijoiden osaamista.  Voit jättää opinnäytetyöpaikkailmoituksen yliopistojen yhteisen Aarresaari-verkoston Valojobs-portaalin kautta, jolloin paikan voi kohdentaa suoraan Oulun yliopistolle ja tietylle koulutusalalle. 

Ilmoita opinnäytetyöpaikasta

Voit myös ehdottaa monialaista ratkaisutyöpajaa tai projektityötä, jossa kehitetään tuote- tai palveluinnovaatiota tai ratkotaan sisäistä kehitystarvetta, ottamalla yhteyttä Oulun yliopiston työelämäpalveluihin osoitteessa career@oulu.fi

 

Ilmoita työpaikasta opiskelijoille ja valmistuneille

Aarresaari-verkoston Valojobs-portaalissa voit ilmoittaa ilmaiseksi Oulun yliopiston opiskelijoille suunnatusta työpaikasta.  Voit myös ilmoittaa työpaikasta opiskelijoille tarkoitetussa Tuudo-sovelluksessa, joka on maksullinen ilmoituskanava. Jos haluat saada hakijoiksi myös kansainvälisiä tutkinto- tai vaihto-opiskelijoita, ilmoituksen voi jättää englanniksi.

Aiemmin valmistuneita yliopiston alumneja tavoitat myös yliopiston LinkedIn-sivun kautta.

Ilmoita työpaikasta
Tutustu yliopiston alumneihin LinkedInissä

 

Ota yhteyttä

Outi Tolonen, työelämäpalvelujen asiantuntija, p. 050 5287935

career(at)oulu.fi

Osoite: Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90014 Oulu 

Sijainti: Tellus Innovation Arena