Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja ja MikroMatch – Kestääkö kasvusi?

Torstai, huhtikuu 4, 2019 - Perjantai, huhtikuu 5, 2019

Tule mukaan mikro- ja pienyrittäjille tarkoitettuun MikroMatch -tapahtumaan torstaina 4.4 ja jatka verkostoitumista työpajapäivänä perjantaina 5.4.

Huiman menestyksen saavuttanut MicroENTREn  tapahtuma on tullut jo laajasti tunnetuksi. Huhtikuussa huipputapahtuma järjestetään Oulussa ja paikalle odotetaan  noin sataa mikroyrittäjää etsimään kasvua. MikroMatchissä pääset tapaamaan uusia kumppaneita ja asiakkaita kasvokkain. Voit valita tapaamiskumppanit jo etukäteen verkossa helpon sovelluksen avulla.

Huikean suosion saavuttanut kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään Oulussa, Original Sokos Hotel Arinan kokoustiloissa Kauppakeskus Valkean 4. krs.

Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Huipputapahtuma käynnistyy liiketoimintaa edistävällä Mikro-Match-tapahtumalla ja ohjelmallisella verkostoitumisillallisella torstaina ja jatkuu Kestävän kasvun työpajapäivällä perjantaina.

Ilmoittautuminen on avoimena 19.3.2019 saakka tai kunnes 100 osallistujan raja on täyttynyt. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen  tästä

 

 

Lisää kalenteriin

Tapahtuman osoite

Isokatu 25 Oulu

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 4.3.2019