Tue brändiprofessuuria

Oulun yliopisto haluaa olla brändikoulutuksen ja –tutkimuksen edelläkävijä ja perustaa brändijohtamisen professuurin Oulun yliopiston kauppakorkeakouluun. Professuuri voidaan perustaa heti kun rahoitus on varmistettu. Kutsumme yhteistyökumppaneitamme mukaan tukemaan brändiosaamisen kehittämistä!

Brändiprofessuuri täydentää hyvin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun nykyistä opetustarjontaa ja sopii erinomaisesti tutkimusprofiiliin. Tutkimuksen kautta edistetään brändiosaamista ja kehitetään brändin johtamista yrityksissä. Jatkossa yliopistosta valmistuvilla olisi yhä paremmat valmiudet brändin rakentamiseen ja kehittämiseen sekä myyntiin.

"Suomalaisten yritysten vahvuus on perinteisesti ollut teknologiaosaamisessa, tutkimuksessa ja tuotekehityksessä. Brändeihin ja brändin rakentamiseen ei ole aina kiinnitetty riittävästi huomiota. Professuuri tukee yritysten kilpailukykyä ja kansainvälistymistä." 

Janne Mustonen, BusinessOulu

 

"Brändiprofessuuri kytketään vahvasti käytännön ja tieteellisen tiedon väliseen vuoropuheluun. Tavoitteenamme on vahvistaa yritysten brändijohtamista yhdistämällä yritysten osaamistarpeet sekä professuuriin kuuluva tutkimus- ja opetustyö." 

Pauliina Ulkuniemi, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

 

Tue professuuria ja tee lahjoitus

Brändiprofessuuri rahoitetaan ensimmäisen viiden vuoden aikana puoliksi yhteistyökumppaneiden (300 000 €) ja yliopiston (300 000 €) rahoituksella. Tämän jälkeen professuuri siirtyy kokonaan Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun rahoitettavaksi.

Yhteistyötahot voivat osallistua professuurin rahoittamiseen kertaluontoisella lahjoituksella tai sitoumuksella, johon liittyy 2-5 vuoden maksusuunnitelma. Lahjoitus ja sen käyttötarkoitus vahvistetaan osapuolten allekirjoittamalla lahjakirjalla. Tavoitteemme on kerätä tarvittava rahoitus 30.10.2018 mennessä.

Tähän mennessä (1.6.2018) kolmannes tarvittavasta rahoituksesta on kerätty ja mukana professuuria tukemassa ovat mm. Osuuskauppa Arina ja Oulun kaupunki. 

Lahjoitus maksetaan Oulun yliopiston tilille:
DANSKE BANK FI66 8919 9710 0010 29
Maksun saaja: Oulun yliopisto
Viestikenttään: Brändiprofessuuri

Lah­joi­tuk­set ve­ro­vä­hen­nys­kel­poi­sia

Yritysten ja yhteisöjen vähennysoikeus on voimassa 850–250 000 euron suuruisista lahjoituksista. Lisätietoja verovähennysoikeudesta>>

Kii­tos!

Kiitämme lahjoittajia sekä hanketta eteenpäin vieviä kumppaneitamme.

Lisätietoja:

Brändiprofessuurihanke:
Professori Pauliina Ulkuniemi
Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu
p. 0294 482980
pauliina.ulkuniemi(at)oulu.fi

Lahjoitukset:

Yhteyspäällikkö Kati Ketola
p. 029 448 4033
kati.ketola(a)oulu.fi


Yhteyspäällikkö Sakari Jussi-Pekka
p. 029 448 4026
sakari.jussi-pekka(at)oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 27.9.2018