Kaikille avoin Tutkijoiden yö Oulun yliopistossa 30.9.2016 klo 17 - 22.30

Tutkijoiden yön tapahtumia ja tunnelmia

Mistä sinä haluaisit tietää lisää? Miten tutkijoiden saavutukset muuttavat jokapäiväistä elämääsi? Miten voit lukion ainevalinnoilla edistää pääsyäsi haluamallesi alalle yliopistoon?

Yhden illan aikana lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit pääsevät tutustumaan tieteeseen ja taiteeseen esimerkiksi työpajojen, tutkijatapaamisten, tiedeluentojen, näytösten ja musiikin välityksellä. Tutkijoiden yö on kaikille avoin tiedetapahtuma, jolla halutaan tehdä tiedettä tutuksi ja tarjota tietoa, tekemistä ja elämyksiä kaikenikäisille. Tapahtuma järjestetään vuosittain yli 250 paikkakunnalla eri puolilla Eurooppaa.

Oulun yliopisto järjestää ensimmäistä kertaa Tutkijoiden yön 30.9.2016 kolmella paikkakunnalla, Oulussa, Kajaanissa ja Sodankylässä. Oulussa tapahtumapaikkoina ovat Linnanmaan kampus ja yliopiston kasvitieteellinen puutarha Linnanmaalla, Kajaanissa kaupunginkirjasto ja Sodankylässä geofysiikan observatorio.

Tervetuloa ensimmäiseen Tutkijoiden yöhön Oulun yliopistossa!

Tutkijoiden yö järjestetään Suomessa tänä vuonna 13 paikkakunnalla järjestäjinä 12 yliopistoa ja muita tieteen ja sen tunnetuksi tekemisen parissa toimivia organisaatioita. Järjestäjät ovat yhdessä saaneet tapahtumalle kaksivuotisen rahoituksen EU:n Horisontti2020-ohjelmasta.

Oulussa: Linnanmaan kampuksen tapahtuma
Oulussa: Kasvitieteellisen puutarhan tapahtuma Linnanmaalla
Kajaanin tapahtuma
Sodankylän tapahtuma

Valtakunnallinen Tutkijoiden yö -tapahtumaverkosto

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan lisäämällä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi kaavakkeen lopussa olevaan tekstikohtaan / täytä lomake ja arvontalipuke tapahtumapaikan infopisteessä.
 

Oulun tutkijoiden yön tapahtuma-alueen kartta:

 

Tämä Tutkijoiden yö -projekti rahoitetaan Euroopan komission Marie Skłodowska-Curie toimien alaisena sopimusnumerolla 722854.