Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?

Tervetuloa kokeilemaan Oulun yliopiston Urapolkua. Tämän sivun tarkoituksena on inspiroida ja esitellä yliopistokoulutuksen tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia. Yliopistokoulutus on sovellettavissa hyvin monen tyyppisiin tehtäviin, joten eri urapoluille on mahdollista päästä monella erilaisella koulutuspohjalla. Löydä juuri sinulle sopiva tutkinto-ohjelma ja ura.

Jos haluat kehittää sovelluksia ja pelejä, sinulle voisi sopia:

Tietotekniikka

Tekoälyn merkitys kasvaa nykyaikaisissa peleissä ja sovelluksissa. Tekoälyyn erikoistuva diplomi-insinööri tuntee data-analyysin uusimmat menetelmät ja kykenee soveltamaan niitä tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, kuten pelien ja sovellusten suunnittelussa.

Tietotekniikan vlogi

Englannin kieli

Pelien ja sovellusten kehittäminen kansainvälisissä tiimeissä vaatii hyvää englannin kielen osaamista. Kieliopinnoissa opiskellaan kielen lisäksi myös eri maiden kulttuureista yleissivistävällä otteella, mistä on suuresti apua pelien suunnitteluun.

Buutti

Kaikilla Oulun yliopiston opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Buutin järjestämiin ilmaisiin ohjelmointi- ja robotiikkakerhoihin. Kerhossa voi saada apua ja ohjeistusta sovellusten ja mobiilipelin kehittämiseen.

Buutti kannustaa luoviin keksintöihin

Jaa tämä urapolku: