Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?

Tervetuloa kokeilemaan Oulun yliopiston Urapolkua. Tämän sivun tarkoituksena on inspiroida ja esitellä yliopistokoulutuksen tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia. Yliopistokoulutus on sovellettavissa hyvin monen tyyppisiin tehtäviin, joten eri urapoluille on mahdollista päästä monella erilaisella koulutuspohjalla. Löydä juuri sinulle sopiva tutkinto-ohjelma ja ura.

Jos haluat menestyä urheilijana, sinulle voisi sopia:

Lääketiede

Lääketieteen opinnot voivat tukea urheilijan uraa parantamalla urheilijan ymmärrystä hänen omasta kehostaan. Esimerkiksi olympiapainonnostaja Anni Vuohijoki on parantanut vauhtipunnerrustaan ymmärtäessään paremmin, mitä selän lihasta hänen tulee käskyttää.

Kauppatieteet

Laaja-alainen kauppatieteiden kandidaatin tutkinto antaa monipuolista talouden ymmärrystä, joka auttaa urheilijaa hänen näkyvyytensä kaupallisessa hyödyntämisessä. Maisterivaiheen opinnoissa voi erikoistua muun muassa markkinointiin.

Kauppatieteiden vlogi

Lääketieteen tekniikka

Lääketieteen tekniikka yhdistää ainutlaatuisella tavalla lääketieteen ja tekniikan alan opintoja. Urheilija voi syventyä lääketieteen tekniikan opinnoissaan esimerkiksi terveysteknologiasovelluksiin, jotka edistävät hyvinvointia ja suorituskykyä.

Jaa tämä urapolku: