Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?

Tervetuloa kokeilemaan Oulun yliopiston Urapolkua. Tämän sivun tarkoituksena on inspiroida ja esitellä yliopistokoulutuksen tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia. Yliopistokoulutus on sovellettavissa hyvin monen tyyppisiin tehtäviin, joten eri urapoluille on mahdollista päästä monella erilaisella koulutuspohjalla. Löydä juuri sinulle sopiva tutkinto-ohjelma ja ura.

Jos haluat kehittää uusia teknisiä laitteita, sinulle voisi sopia:

Konetekniikka

Konetekniikkaa on kaikkialla suurten laivojen ja paperikoneiden rakenteista avaruussatelliitteihin ja pienimpiin nanotekniikan tuotteisiin. Koneinsinööri yhdistää ratkaisuissaan eri tekniikan osa-alueet toimiviksi tuotteiksi.

Olli Peuran alumnitarina

Tietotekniikka

Tietotekniikan koulutus antaa valmiudet kehittää ratkaisuja tietoteknisiin laitteisiin ja esineiden internetiin. Tietotekniikassa kehitetään tulevaisuuden teknologioita ja käytännön sovelluksia aina piirilevyistä sulautettuihin ohjelmistoihin.

Tietotekniikan vlogi

Prosessitekniikka

Prosessitekniikan koulutus antaa valmiudet kehittää teknologioita paremmiksi sekä luoda kokonaan uusia ja ennen näkemättömiä ratkaisuja. Automaatiotekniikassa opitaan toteuttamaan prosessien automaatiota modernien järjestelmien ja instrumenttien avulla.

Prosessitekniikan vlogi

Jaa tämä urapolku: