Vararehtoreiksi 10 hakijaa

Oulun yliopiston tutkimuksen vararehtoriksi kaudelle 2020–2025 on hakenut määräaikaan 29.2.2019 mennessä kaksi henkilöä; tutkimuksen vararehtori Taina Pihlajaniemi Oulun yliopisto ja professor of practice Taina Tukiainen Aalto yliopisto.

Koulutuksen vararehtoriksi kaudelle 2020-2025 on hakenut kahdeksan henkilöä; koulutuksen vararehtori Helka-Liisa Hentilä Oulun yliopisto, johtaja Risto Honkonen Tampereen yliopisto, professori Juha Junttila Jyväskylän yliopisto, henkilöstöjohtaja Jyrki Komulainen Kajaanin kaupunki, yliopistotutkija Jukka Kortti Helsingin yliopisto, yliopistonlehtori Anne Ollila Helsingin yliopisto ja professor of practice Taina Tukiainen Aalto yliopisto. Yksi hakijoista ei halua nimeään julkisuuteen.

Vararehtorit valitsee 1.7.2020 alkavaksi viisivuotiskaudeksi Oulun yliopiston hallitus. Rehtori Jouko Niinimäki tekee hallitukselle ehdotuksen vararehtoreista kevään aikana.

Nykyisten vararehtoreiden Taina Pihlajaniemen ja Helka-Liisa Hentilän nykyiset kaudet päättyvät 30.6.2020. Yhteistyösuhteiden vararehtorin Arto Maanisen kausi päättyy vasta 31.12.2022.

Viimeksi päivitetty: 1.4.2020