University of Oulu, 2019

Haku englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin käynnissä 22.1. saakka

Haku syksyllä 2020 alkaviin Oulun yliopiston vieraskielisiin koulutuksiin on auki ja päättyy keskiviikkona 22. tammikuuta 2020 klo 15.00.

Oulun yliopistossa on korkeakoulujen kevään ensimmäisessä yhteishaussa mukana yhteensä 17 englanninkielistä kaksivuotista maisteriohjelmaa sekä viisivuotinen kansainvälinen opettajankoulutus. Aloituspaikkoja on yhteensä 375.

Englanninkielisiä maisteriohjelmia on tarjolla kauppatieteiden, arkkitehtuurin, tekniikan, tieto- ja viestintätekniikan (ICT), kasvatustieteiden, terveystieteiden ja luonnontieteiden aloilla. Maisteriohjelmiin hakukelpoisia ovat kandidaatin tutkinnon tai vastaavan suorittaneet hakijat kansalaisuuteen katsomatta. Kansainväliseen opettajankoulutukseen edellytyksenä on toisen asteen tutkinto.

Hakulomake täytetään Opintopolussa 22.1. klo 15.00 mennessä, jolloin hakemuksen tulee olla järjestelmässä. Osa hakijoista valitaan suoraan hakemusten perusteella, ja joihinkin hakukohteisiin on lisäksi haastattelu. Valinnan tulokset valmistuvat maaliskuussa.

Oulun yliopiston englanninkieliset tutkinto-ohjelmat ja hakuohjeet

Korkeakoulujen kevään 2020 ensimmäinen yhteishaku Opintopolussa

Viimeksi päivitetty: 8.1.2020