Oulun yliopiston pop-up-tila Oulun keskustassa osoitteessa Kauppurienkatu 12

Oulun yliopisto tuo tiedettä Oulun keskustaan

Oulun yliopisto avaa kevääksi pop-up-tilan Oulun keskustaan osoitteeseen Kauppurienkatu 12. Tilassa järjestetään ohjelmaa ja virtuaalilähetyksiä kolmen kuukauden ajan helmi-huhtikuussa 2021, alkaen 2. helmikuuta. Tilaan voi myös tulla pistäytymään aukioloaikoina.

Tilasta lähetetään mielenkiintoista keskusteluohjelmaa arkisin tiistaista torstaihin kello 17. Keskustelut liittyvät tieteeseen, koulutukseen ja Ouluun yliopistokaupunkina. Ensimmäisinä viikkoina keskustellaan esimerkiksi lumesta, hiilineutraalista teollisuudesta ja Oulun syvimmästä olemuksesta.

Opiskelija- ja oppilasryhmät voivat varata tilasta aikoja ryhmäkohtaisille tiedetyöpajoille. Pop-up-tilan kuutiovitriineissä esitellään ratkaisuja kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi. Joka toinen viikko maanantaisin julkaistaan kestävään kehitykseen liittyvä ohjelmatallenne, jota oppilaitokset voivat hyödyntää opetuksessaan.

Korkeakoulujen yhteishaun aikaan maaliskuussa tilasta lähetetään livelähetyksiä, jotka liittyvät Oulun yliopiston hakukohteisiin.

Toiminnassa huomioidaan kulloinkin voimassa olevat koronarajoitukset.

Lue lisää toiminnasta ja ohjelmasta: www.oulu.fi/yliopisto/popup

Viimeksi päivitetty: 1.2.2021