Oulun yliopisto ja K-ryhmä yhteistyöhön

Oulun yliopisto ja K-ryhmä ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä osapuolten välistä yhteistyötä osaamisen kehittämisessä, hakeutumisessa kaupan alan tehtäviin sekä tähän liittyvien palveluiden kehittämisessä.

K-ryhmä työllistää muun muassa kauppatieteen, tietojenkäsittelyn ja tietotekniikan alan osaajia. K-ryhmässä on paljon työntekijöitä myös muilta aloilta, kuten kasvatustieteistä.

”Oulun yliopisto on puolen Suomen yliopisto, jonka opiskelijoiden osaamista arvostetaan laajasti. K-ryhmänä haluamme olla vahvasti mukana tukemassa Oulun yliopiston opiskelijoiden siirtymää opinnoista työelämään.” toteaa K-ryhmän rekrytoinnista ja oppilaitosyhteistyöstä vastaava Visa Myllyntaus.

”K-Ryhmän etu on saada työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita eri puolilta Suomea, jotta alueelliset erikoispiirteet tulevat vahvasti näkyviin ryhmässä. Jokainen K on erilainen, ja annamme sen näkyä. Arvostamme saman arvomaailman omaavia yhteistyökumppaneita.”

”Haluamme, että Oulun yliopiston koulutus on ajanmukaista ja että myös opiskelijoidemme työelämävalmiudet kehittyvät opiskelun aikana. Olemme mielellämme myös yhteistyökumppaneidemme kanssa kehittämässä yhteistyömalleja ja käytäntöjä, joilla palvelemme eri toimialoilla toimivien työnantajien odotuksia. Näistä lähtökohdista teemme mielellämme yhteistyötä K-ryhmän kanssa”, toteaa yliopiston yhteistyösuhteista vastaava rehtori Arto Maaninen.

Yhteistyö merkitsee muun muassa kurssiyhteistyötä ja opiskelijaprojekteja. K-ryhmä näkyy yhä enemmän myös yliopistolla järjestettävissä tapahtumissa. Ryhmä saa pienen kuutiomuotoisen nimikkotilan yliopiston Tellukseen Linnanmaan kampukselle.

Kesko on aiemmin lanseerannut muun muassa Opiskelijan K-plussakampanjan, jossa korkeakouluopiskelijat saavat jopa 5 prosentin ostohyvityksen ruokaostoksistaan.

Viimeksi päivitetty: 29.1.2020