Valintakoetulosten tilaaminen, kevään 2020 2. yhteishaku

Tällä lomakkeella voit tilata valintakoetuloksesi Oulun yliopistosta. Tietoja voi tilata tulosten julkaisupäivästä 29.7.2020 saakka.

AMK-valintakoe 4.6.2020 (Humanistisen tiedekunnan hakukohteet)

Huomaathan, että osassa Oulun yliopiston hakukohteissa 1. valintakoevaiheessa käytössä olleen, 4.6.2020 järjestetyn AMK-valintakokeen tuloksista järjestetään vain näyttöjä, koska AMK-valintakoe on määritetty salassa pidettäväksi viranomaisen asiakirjaksi julkisuuslain 24 §:n 22 kohdan perusteella. AMK-valintakokeen tuloksia ei toimiteta sähköisesti. Jos tilaat AMK-valintakokeen tuloksen, sinuun ollaan yhteydessä Humanistisesta tiedekunnasta näyttöajan sopimiseksi. 

Valintakoetulosten toimittaminen sähköisesti

Mikäli valintakokeen vastaukset ovat toimitettavissa sähköisesti, tuloksia ei voi tulla katsomaan Oulun yliopiston tiloihin COVID-19 tilanteesta johtuvien rajoitusten vuoksi. Sähköisesti toimitettavat tulokset lähetetään salattuna sähköpostina. 

Tilauslomakkeen täyttäminen

Täytä yhteystietosi huolellisesti. Voit tarkistaa tilausta varten tarvittavan yhteishaun hakemusnumeron Oma opintopolku-palvelusta, kun kirjaudut palveluun ja avaat yhteishaun hakemuksesi. Hakemusnumero on osoitekentän lopussa oleva 1.2.246.562.-alkuinen numerosarja. Hakemusnumero löytyy myös hakemuksen vahvistussähköpostista, jonka olet saanut yhteishaun hakulomakkeen täyttämisen jälkeen.

Valintakokeet

Valitse valikosta oikea hakukohde (ja valintakoe). Jos haluat tilata useamman hakukohteen valintakoetiedot, valitse kaikki haluamasi vaihtoehdot. Huomaathan, että voit tilata tuloksia vain valintakokeista, joihin olet osallistunut.

Viimeksi päivitetty: 29.6.2020