Vuosikurssitapaamiset

Oulun yliopiston alumnisuhteet auttaa, kun yliopistossa tutkinnon suorittaneet haluavat järjestää yhteisen tapaamisen, vuosikurssitapaamisen. Ota yhteyttä, kun olet järjestämässä vuosikurssisi tapaamista!

Lisätietoja:
alumnikoordinaattori Riitta Arffman
alumni(at)oulu.fi

Yliopiston tarjoamat tukipalvelut:

 1. Osallistujat saavat Oulun yliopiston hopeisen alumnimerkin.

 2. Tiedotus ja viestintä
  Alumniyhteisö
  Osallistujien toivotaan kirjautuvan alumniyhteisöön. Alumniyhteisö helpottaa viestintää, koska jäsenet ovat tavoitettavissa sähköpostitse.

 3. Kutsut vuosikurssitapaamiseen
  Alumnisuhteet voi lähettää tapahtumakutsun valmistuneiden rekisterin tietojen perusteella. Yhteystietoja ei luovuteta yliopiston ulkopuolisille toimijoille. 

 4. Ilmoittautumiset
  Alumnisuhteet voi tarvittaessa auttaa ilmoittautumisjärjestelyissä sekä avustaa tilavarauksissa ja tarjoilujen varaamisessa yliopistolla. Tapahtuman järjestäjä on vastuussa tarjoilun kustannuksista. Alumnisuhteet voi olla mukana ideoimassa ohjelmaa ja laatia tarvittaessa ohjelmakoosteen. Alumnisuhteet on mielellään mukana tapaamisessa esittelemässä yliopistoa ja alumnitoimintaa.

 5. Vuosikurssilahjoittaminen
  Vuosikurssilahjoittaminen on oiva tapa tukea omalla porukalla Oulun yliopistossa tehtävää tutkimusta ja koulutusta. Mikäli sinulla on kysyttävää vuosikurssilahjoittamisesta, olethan yhteydessä yhteyspäälliköihimme: varainhankinta(at)oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 5.1.2021