Yrittäjyyskasvatuspäivät 20.-21.9.2017

Keskiviikko, syyskuu 20, 2017 - 11:00 - Torstai, syyskuu 21, 2017 - 12:15

Valtakunnalliset Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Oulun yliopistolla 20.-21.9.2017 Kyseessä on Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseura ry:n yhdestoista konferenssi. Yrittäjyyskasvatuspäivät keräävät yhteen monitieteisen osallistujaryhmän opettajista, tutkijoista ja julkis- sekä vapaaehtoisorganisaatioiden edustajista, yrittäjistä ja muista yrittäjyyden edistämisestä kiinnostuneista. Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE osallistuu tapahtuman järjestämiseen. Instituutti on keskeinen toimija Pohjois-Pohjanmaan maakunnallisen yrittäjyyskasvatusstrategian luomisessa ja toiminnallistamisessa. Toiminta on osa ELY-keskuksen kautta rahoitettavaa Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla –hanketta (ESR).

Lisätietoa tapahtumasta ja rekisteröitymisestä.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti